Samen 1
Image default
Marketing

Hoe kom je bovenaan in Google en wat kost het?

Als bedrijf wil je natuurlijk bovenaan in Google staan. Maar hoe kom je nou met je website hoger in Google? We vertellen welke manieren er zijn, geven je een paar handige handvaten om hoger te komen in zoekmachine en vertellen je meer over de kosten om bovenaan in Google te komen. 

Welke manier zijn er om bovenaan in Google te komen?

Er zijn twee manieren om bovenaan in Google te komen. Er is SEO en SEA. SEO is zorgen dat je website relevant is en zorgen dat Google je website ziet als een online autoriteit. Je kan voor SEO je website optimaliseren met de juiste content, een goede techniek achter je website en een sterke autoriteit. SEA is het adverteren op Google en daarbij betaal je een prijs per bezoeker op je website. Deze koste per klik is afhankelijk van concurrentie en de kwaliteit van je campagne! Als je beide wil uitbesteden aan een bureau, dan kan je zoeken naar een zoekmachine marketing bureau. Zij zijn gericht op zowel SEO als Google Ads. Een zoekmachine optimalisatie bureau is alleen gericht op SEO.

SEO

SEO is een langere termijnstrategie, maar zeker heel interessant. Zorg dat je website technisch op orde is, zorg voor de juiste content en zorg voor kwalitatieve backlinks. Lees je in over SEO en volg een cursus voor de basis. Weet je de basis dan kan je gaan beginnen en leren!

SEA

Google Ads is een goede manier om op een korte termijn resultaat te boeken. Het is wel handig dit te combineren met SEO, zodat je ook een betere campagne kwaliteit hebt en daardoor minder per klik betaald. Het gaat hierbij om een juiste pagina waar mensen op landen en daarnaast een beleving.

Wat kost het om bovenaan in Google te komen?

Bovenaan in Google kosten; ja wat kost dat nou? Dat is een hele goede vraag en eigenlijk kan hier nooit een algemeen antwoord worden gegeven. Als je naar SEO kijkt, dan ligt het aan de concurrentie en wat je al hebt staan. Gaan we naar Google Ads kijken, dan ligt het heel erg aan de klik kosten en is het afhankelijk wat een bedrijf aan beheer fee vraagt.

https://allinone-media.nl/