Samen 1
Verbouwen

Uw woning snel ontvochtigen met een bouwdroger

Vertraging tijdens een verbouwing is ontzettend vervelend. Vaak ontstaat er (onverwachts) vertraging, omdat het droogproces veel tijd in beslag neemt. Hierdoor kan er pas later gestart worden met het stucen van een muur of plafond. Ook het leggen van vloeren en het uitvoeren van timmerwerkzaamheden moet wachten wanneer er nog bouwvocht aanwezig is in een woning. Gelukkig heeft het bedrijf BSTEEN een effectieve oplossing voor u. U huurt bij dit bedrijf eenvoudig een bouwdroger, zodat het ontvochtigen van uw woning sneller plaatsvindt.

Huur een bouwdroger of ander apparaat om een pand in korte tijd te drogen

Wist u dat het drogen van pleisterwerk normaal gesproken twee tot drie weken in beslag neemt? Wanneer u apparaten voor het drogen van ruimtes huurt bij BSTEEN, versnelt u het droogproces tot wel 30%. Naast een bouwdroger, is het ook mogelijk om bij dit bedrijf verwarmingsunits en ventilatoren te huren. Een bouwdroger is vooral effectief bij een onder water gelopen ruimte, terwijl een ventilator zeer geschikt is bij het drogen van pleisterwerk. Is het erg koud in de ruimte die gedroogd moet worden? Dan is het aan te raden om een verwarmingsunit te gebruiken. Het komt namelijk vaak voor dat het koud is in natte ruimtes, omdat deze meestal niet bewoond worden. Er is dan vaak nog geen verwarming aangesloten.

Ontdek de verschillende apparaten die u kunt huren

Heeft u interesse in een bouwdroger, verwarmingsunit of ventilator? Huur deze dan eenvoudig via de website van BSTEEN. Op de website vindt u een overzicht van alle verschillende apparaten, inclusief productbeschrijvingen, zoals onder andere de afmetingen, de hoeveelheid luchtverplaatsing en het gemiddelde verbruik. De levering van de apparaten vindt doorgaans plaats binnen kantooruren. Bij een spoedgeval wordt er een uitzondering voor u gemaakt. Wilt u advies ontvangen voordat u een apparaat besteld? Neem dan gerust telefonisch contact op met de klantenservice van BSTEEN.

https://bsteen.be