Samen 1
Vervoer en transport

Opslagruimte Sittard – mobiele self-storage 2.0

Opslagruimte Sittard nodig? De Boobox opslag- en verhuisservice is mobiele opslag nieuwe stijl. Boobox hanteert een scherp maandtarief van 69,- euro en biedt een handig totaalplaatje waarin alle transporten inclusief de opslag van je inboedel zijn inbegrepen. Het enige wat jij doet is voor je deur de Boobox opslagbox inladen voor transport. Ben je een bedrijf of particulier en zoek je goedkope en makkelijke opslagruimte? Of ga je verhuizen en wil je een besparing op de kosten? Bij een verhuizing ontzorgt Boobox al vanaf 207 euro!

Wat is een Boobox mobiele opslagbox?

Een Boobox is een mobiele opslagbox met een volume van 7,5 kubieke meter en is geschikt voor self-storage. Een Boobox opslagbox past voor iedere woning of bedrijf en heeft ongeveer het formaat van het parkeervak voor een personenauto. Je kunt het equivalent van minstens 96 verhuisdozen kwijt in 1 Boobox. Heb je ook verhuisdozen nodig? Deze bestel je makkelijk en eenvoudig tegelijkertijd met de bestelling van je Boobox opslagbox(en). Behalve verhuisdozen sla je ook je meubels, je motor, je verzameling of zelfs je magazijnvoorraad gemakkelijk op in een opslagbox van Boobox. Boobox is ook uitermate geschikt voor winter- en/of zomeropslag.

De voordelen van opslagruimte Sittard bij Boobox

Je kijkt op een totaal nieuwe manier aan tegen opslag en/of verhuizen aan met de opslag- en verhuisservice van Boobox. Allereerst bespaar je op transportkosten omdat je zelf geen aanhanger of verhuiswagen meer huurt. Je complete inboedel wordt door Boobox gehaald, opgeslagen en retour bezorgd. Dat is voor jou een enorme tijdsbesparing. Jij laadt een Boobox voor je deur in amper een uur in. Dus je bespaart op tijd én geld met de totaalservice van Boobox. Opslagruimte Sittard nodig? Boobox bezorgt jouw opslagruimte en haalt deze weer op voor opslag in het depot waar jouw spullen veilig worden opgeslagen voor zolang als nodig.

Hoe werkt de Boobox opslag box in de praktijk?

Via de website boobox.nl plaats je jouw bestelling. Dit kun je vanuit je luie stoel 24/7 doen. De Boobox wordt bezorgd waar en wanneer jij hem nodig hebt. Ook de chauffeur is volledig geïnformeerd en weet exact wat er met jouw spullen moet gebeuren. Je sluit de opslagbox af met de schutwand en je snoert alles strak met de sjorband nadat jij jouw box hebt ingeladen. Vervolgens sluit je de opslagbox af met het bijgeleverde hangslot. Je spullen zijn dan klaar voor vertrek en de chauffeur haalt ze op voor opslag in het depot van Boobox of bezorgt ze rechtstreeks bij je nieuwe woning.


Boobox opslagruimte Sittard reserveren

Is de Boobox opslag- en verhuisservice nieuwe stijl wat jij zoekt? Browse dan naar de webpagina boobox.nl/opslagbox-boobox-reserveren/ en plaats je online bestelling. Volg de instructies op het bestelformulier.  Geef aan waar en wanneer Boobox je opslagbox(en) moet bezorgen. Hoe krijg jij je opslagboxen weer retour bezorgd? Dat regel je net zo gemakkelijk via de webpagina “Breng mijn Boobox terug”. Vragen? De helpdesk van Boobox is behulpzaam en vriendelijk. Eerst een online offerte aanvragen mag natuurlijk ook. Of stel je vragen via telefoonnummer 0475-476319. Goedkope opslagruimte Sittard zonder zorgen? Bestel een Boobox!

https://boobox.nl/