Samen 1
Vervoer en transport

Waarom kiezen voor Keurmerkverhuizer uit Rotterdam

Verhuizen is een hele opgave, u pakt alles in vraagt u af hoe u de bank overbrengt want deze past nooit in uw auto. Gelukkig is er Keurmerkverhuizer uit Rotterdam, zij verhuizen al je spullen veilig verzekerd en voor het laagst mogelijke tarief. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u al je spullen overbrengt en kan u in uw nieuwe huis gelijk beginnen met uitpakken. 

Waarom kiezen voor Keurmerkverhuizer uit Rotterdam

De Keurmerkverhuizer uit Rotterdam ondersteunt u in het gehele verhuisproces zo krijg u een check-list om u te herinneren aan bijvoorbeeld het opschrijven van de meterstanden van uw oude woning. Geen verhuisdozen? Bij Keurmerkverhuizer kunt u dozen bestellen, tape, folie en al het overige wat u nodig zou kunnen hebben voor het inpakken. 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Keurmerkverhuizer klaar om u te helpen. Heeft u graag een offerte voor u aan de verhuizing begint, deze krijgt u natuurlijk altijd zo spoedig mogelijk. Binnen een uur maakt Keurmerkverhuizer uit Rotterdam deze voor u klaar zodat u snel weet wat uw verhuizing gaat kosten. Naast verhuizingen in Rotterdam staat Keurmerkverhuizer ook voor u klaar in de regio rondom Rotterdam zoals in Dordrecht maar ook in de plaatsen:

  • Gouda
  • Zoetermeer
  • Delft
  • Den Haag

Alles prima geregeld bij Keurmerkverhuizer uit Rotterdam

Dozen inpakken is niet het lastigste van een verhuizing, wat echter wel vaak lastig blijkt is het demonteren en monteren van kasten en andere meubelen. Ook hierin ondersteunt Keurmerkverhuizer uit Rotterdam u door deze vaak lastige taak uit handen te nemen. Meubels en kasten worden zorgvuldig gedemonteerd en in uw nieuwe woning op de gewenste plaats weer gemonteerd. Ook de dozen worden in de gewenste ruimte neergezet en grote zaken zoals banken worden ook gelijk op de uiteindelijke plek neergezet voor u. Vanzelfsprekend werken zij als professioneel verhuisbedrijf uit Rotterdam zeer zorgvuldig en gaat zij voorzichtig om met uw eigendommen, om zeker te zijn dat alles goed en wel overkomt zijn al uw goederen verzekerd mocht er ondanks alle voorzichtigheid toch iets mis gaan. Hierdoor kunt u met een gerust hart alles overlaten aan de verhuizers en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw goederen. 

Geen verassingen en uitstekende recenties

Keurmerkverhuizer uit Rotterdam werkt met een vast tarief zoals opgenomen in de offerte. Dit geeft u zekerheid over de prijs er zal namelijk nooit een na-heffing worden berekend en zo weet u altijd voor de verhuizing begint precies wat deze u gaat kosten. De Keurmerkverhuizer staat bij GooglePlus en Sirelo als meest gewaardeerde Rotterdamse verhuisservice op de lijst genoteerd. Natuurlijk geld dit voor alle verhuizers waar De Keurmerkverhuizer mee samenwerkt zoals onder andere verhuisbedrijf dordrecht, u krijgt dus uitsluitend te maken met zeer professionele verhuizers. Naast het Sirelo Kwaliteitscertificaat is de Kermerkverhuizer uit Rotterdam ook gecertificeerd door Scan Movers een vergelijkingsplatform voor verhuizers ook hier heeft de Keurmerkverhuizer uit Rotterdam enkel zeer positieve reviews. Meteen een offerte aanvragen? Kijk dan op www.keurmerkverhuizer.nl of bel: (010) 751 1414.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/