Samen 1
Image default
Vervoer en transport

Winkel display inzetten

Voor een winkel kan het handig zijn om een winkel display in te zetten. Ze worden voor gebruikt voor het promoten van verschillende merken. Zo kun je op een winkel displays extra informatie of tips zetten om klanten te stimuleren om een product te kopen. Als je een goede winkel display wilt kopen, ben je bij Na-Nomi aan het juiste adres.

Strategisch inzetten van winkel displays

Als je wilt dat een winkel display goed werkt, moet je hem wel op een strategische plek inzetten. Zodra een winkel display niet op de juiste plaats staat, heb je al snel het gevaar dat het er slordig uit ziet of dat het minder effectief is. Door deze strategisch te plaatsen voorkom je dit.

Als je hier hulp bij nodig hebt, kun je Na-Nomi ook inschakelen als je de displays bij hen aanschaft. Ook kijken ze naar de manier waarop de display eruit komt te zien. Zo wordt een display helemaal afgestemd naar het merk, de plek in de winkel en de rest van de eisen die de winkel heeft voor de display. Zo kan elke winkel een andere display hebben.

Milieu bewuste winkel displays

De winkel displays van Na-Nomi zijn milieu bewust gemaakt. Het frame van de winkel displays zijn namelijk herbruikbaar. Eerst ontwerpen ze de bedrukking, daarna printen ze het omhulsel van de display uit en wordt de winkel display verzonden naar de winkel. Dit gebeurd allemaal binnen twee weken.

Door gebruik te maken van Na-Nomi displays, voorkom je het verbruik van extra karton en het maken van extra kilometers voor het vervoer. De winkel displays worden namelijk in het distributiecentrum van de winkel aangeleverd. Dit houdt in dat de displays direct met de producten mee vervoerd worden naar de winkel. Dit scheelt een hoop transport.

Wanneer de display uit de winkel gehaald wordt, wordt deze opgeslagen in het distributiecentrum van de winkel. Hierdoor kan de winkel display meerdere jaren mee gaan. Dit maakt dat je als winkelketen niet elk jaar nieuwe displays hoeft aan te schaffen. Dit scheelt weer een hoop karton en kosten voor jou als winkelketen.