Samen 1
Image default
Winkelen

Voordelen van een warmtekussen

In de avonden nog lekker buiten kunnen eten en daarna blijven zitten om nog gezellig na te kletsen of een boekje te lezen? Dit kan soms wat koud worden, ook al heb je geen zin om al naar binnen te gaan. Ook heb je niet altijd de luxe of de plek om een terrasheater neer te zetten. Hier zijn warmtekussens de perfecte oplossing voor! We gaan je vertellen waarom jij deze nodig hebt!

Energiezuinige terrasverwarming

Met het gebruik van een warmtekussen ben je een stuk duurzamer bezig dan wanneer je een terrasheater zou neerzetten. Er gaat namelijk niets van de warmte verloren aan de buitenlucht, aangezien je de warmte isoleert als je op het kussen gaat zitten. Ook schakelen de meeste warmtekussens zichzelf uit als je er van opstaat. Zo wordt er dus geen energie verspilt. Je kunt het kussen natuurlijk ook gewoon binnen op de bank gebruiken wanneer je het koud hebt. Op die manier kun je weer besparen op je energiekosten, aangezien je zo minder snel de verwarming aan zou moeten zetten. 

Eenvoudig opladen

De meeste verwarmde kussens zijn draadloos te gebruiken. Je hoeft dus niet bij een stroompunt in de buurt te zitten. Je kan hem eenvoudig opladen en gebruiken. Ook kun je hem koppelen aan een powerbank. Hier plug je hem simpelweg met een usb-kabel aan en je kunt hem altijd en overal gebruiken, waar en wanneer je maar wilt!

Comfort en stijlvol

Niet alleen is het warmtekussen erg handig in gebruik, maar ook is het natuurlijk belangrijk dat hij comfortabel zit. Het is een zacht kussen, waardoor je er lekker tegenaan of op kan zitten. Doordat je zelf de warmte van het kussen kunt instellen, zit het altijd fijn en precies naar wens.  

Maar het oog wil ook wat natuurlijk. De warmtekussens zijn er in veel verschillende kleuren te vinden. Zo kun je altijd kiezen voor een kleur of stijl die helemaal bij jouw bank of tuinset past. Er is voor iedere stijl wel wat bijpassends te vinden. Op die manier zal het andere niet eens opvallen dat het een warmtekussen is en zal hij perfect in het interieur blenden.