Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Schakel de hulp van een onafhankelijke douane expediteur in

Met de hulp van een ervaren douane expediteur komt u niet voor verrassingen te staan. Kies bijvoorbeeld voor een specialist als Hemetex B.V. Deze onafhankelijke douane expediteur is in Rotterdam gevestigd en beschikt over veel kennis. Zij helpen u bij het vinden van de goedkoopste aanbieder op het gebied van het transport van goederen. Goederen vervoeren kan via diverse wegen. Kies voor het transporteren van goederen via schip, vrachtwagen of vliegtuig. Als u kiest voor de hulp van deze douane expediteur weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Ook als u een tijdelijke opslag nodig heeft zodat u de goederen die u wilt transporteren kwijt kunt, kiest u voor Hemetex B.V.

Laat een expert uw werk uit handen nemen

Bij het transporteren van goederen komen veel verschillende aspecten kijken. Vaak zijn het zaken die u moet regelen maar eigenlijk geen tijd voor heeft. Zeker als u goederen wilt exporteren naar sommige landen heeft u hele specifieke documenten nodig. Dit zijn documenten als een certificaat van oorsprong en diverse documenten voor de export, import en transit. Zeker als u niet te veel tijd in het verzorgen van deze documenten wilt stoppen, is het verstandig om een ervaren douane expediteur in de armen te sluiten. Zij nemen u diverse zaken uit handen waardoor het exporteren van goederen geen tijdrovende klus wordt. U wordt via de mail op de hoogte gehouden aangezien alle aangifte digitaal verlopen. Hemetex B.V. bestaat al sinds 1976 en beschikt daarom over veel ervaring.

Profiteer van diverse voordelen

Met de hulp van een douane expediteur voorkomt u dat u lading onnodig vertraging oploopt. U profiteert van diverse voordelen als u voor de experts van Hemetex B.V. kiest. Zo kan uw lading door heel Nederland worden aangegeven bij de douane en worden alle documenten voor u verzorgd. U heeft geen omkijken naar de douanezaken en dit is natuurlijk een ontzettend ontspannen gevoel. Leun zorgeloos achterover terwijl er voor u gezorgd wordt dat uw goederen aankomen op bestemming. Beter kan toch niet?

https://hemetex.nl