Samen 1
Zakelijke dienstverlening

Uw uitgaven inzichtelijk met een spend analyse voor goed contractmanagement

Wanneer u een spend analyse laat uitvoeren, weet u precies hoeveel geld u waaraan uitgeeft. Op deze manier kunt u uw inkoopbeleid toetsen en waar nodig aanpassen. Dit bespaart u niet alleen kosten, maar het bevordert ook nog eens uw winst omdat u onnodige uitgaven voorkomt. U ziet namelijk precies waar u veel geld aan uitgeeft, zodat u deze uitgaven eens tegen het licht kunt houden. Misschien komt u wel tot de conclusie dat deze uitgavenpost verkleind of misschien wel in zijn geheel weggenomen kan worden. Dit verbetert ook uw contractmanagement Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. En dat allemaal door een simpele tool. Laat u verrassen!

Verbeter uw contractmanagement door goede analysering

Bent u nog niet helemaal overtuigd dat u de volledige grip kunt krijgen op uw contracten door het laten uitvoeren van een spend analyse door de specialisten van Grippr? Alles begint met het inzichtelijk krijgen van uw uitgaven. Van daaruit kunt u werken aan betere resultaten. Hiervoor is het belangrijk dat u doelen opstelt waaraan u wilt werken door middel van een spend analyse. Zo verbetert ook uw contractmanagement. Deze doelen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Het identificeren van verbeterpunten binnen uw inkoopproces
  • Het verlagen van risico’s
  • Het verkrijgen van inzicht in beïnvloedbare en niet-beïnvloedbare inkoopwaarde
  • Het formuleren van concrete inkoopstrategieën
  • Het meetbaar maken van resultaten
  • Inzichtelijk maken hoeveel geld uw klanten binnenbrengen, gespecificeerd per bedrijf

Nu is het tijd voor actie

Wanneer u uw inkoopbeleid bent gaan toetsen, is het tijd om tot actie over te gaan. Om goed contractmanagement te verkrijgen, is het belangrijk om de resultaten uit de spend analyse op een goede manier te interpreteren. De specialisten van Grippr helpen u hier graag bij. Ontdek ook op welke kosten u kunt besparen, bijvoorbeeld door volume te bundelen en zo prijsvoordeel te genereren. Zo is een zonnige toekomst voor uw bedrijf gegarandeerd!