Samen 1
Geschenken

Goedkoop uw eigen tassen bedrukken

Iedereen heeft wel eens een geweldig idee gehad voor een logo op een product. Vaak worden er kleine producten gekozen zoals mokken, kaarten, polsbandjes etc. omdat de prijs van het drukken dan ook laag blijft. Maar bij Relatiegeschenken.nl laten we zien dat het ook mogelijk is om te kiezen voor tassen bedrukken voor een lage prijs!

Hoe werkt het bedrukken van tassen?

Het drukproces bij ons is erg simpel. U kiest de tas die het beste bij u of het ontwerp past. Nadat we het logo of ontwerp hebben ontvangen begint het drukproces. We zorgen altijd eerst voor een digitaal voorbeeld, zodat u het ontwerp kunt beoordelen. Het ontwerp wordt in de drukkerij op film gezet en vervolgens per kleur met UV licht over een zeef op de tas gedrukt. Onze specialisten zorgen ervoor dat dit proces goed en nauwkeurig verloopt. De vorm en kleurechtheid worden tijdens dit proces goed in de gaten gehouden.

Waarom kiezen voor tassen bedrukken?

Tassen zijn een leuk cadeau om te geven. Of het nou voor een klant, beursbezoeker, collega of vriend is, er is voor ieder wat wils. Ook kunt u met bedrukte tassen een bepaalde stijl laten overkomen.

Gaan uw werknemers vaak op reis? Door ze een reistas met uw logo erop te geven, vormen ze een eenheid in het buitenland en word het bedrijf bekender over de hele wereld. Of heeft u net het openingsfeest gegeven van uw nieuwe kledingzaak? Geef de bezoekers een mini goodiebag mee in een bedrukte katoenen tas met uw logo erop! Met het hele gezin naar het pretpark? Laat uw naam en telefoonnummer drukken op de tas van uw kinderen. Zo zult u ze altijd terugvinden!

Waarom Relatiegeschenken.nl?

Bij Relatiegeschenken.nl krijgt u een snelle service voor een goede prijs. Een goede druk vraagt niet alleen om de juiste plaatsing maar ook om een tas van goede kwaliteit. Bij Relatiegeschenken.nl selecteren wij alleen de tassen met de beste kwaliteit. Naast het bedrukken van standaard canvast tassen, drukken we ook op diverse rugtassen, schoudertassen, trolleys, sport- en reistassen, boodschappentassen, laptoptassen etc. De keuzes zijn oneindig! Ook kunt u makkelijk meerdere tassen tegelijk bestellen. Op deze manier kunt u makkelijk voor 10 collega’s een tas laten bedrukken in hun eigen lievelingskleur. U kunt bij ons al vanaf €0,29 tassen bedrukken.

Neem eens een kijkje op onze website en ervaar de verschillende mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!