Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Een vergoeding voor uw waterschade die écht klopt

Plotseling waterschade opgelopen

Waterschade is heel vervelend. u verwacht het niet en het overvalt u misschien. Meteen moet u van alles regelen. Eerst natuurlijk de oorzaak van de waterschade oplossen zodat de schade niet nóg groter wordt. Dat noemt men het beredden van de situatie. Volgens de polisvoorwaarden van uw verzekering bent u verplicht dit direct te doen. Gelukkig is het ook een automatische reactie van iedereen die te maken krijgt met waterschade.

Uw waterschade melden

En dan, u gaat uw waterschade melden bij uw verzekering. Bij een aanzienlijke waterschade komt de verzekeraar meestal eerst langs. Althans, de schade-expert komt langs. Hij bekijkt de schade, komt met een schadebedrag en daar zult u het mee moeten doen. Tenminste, dit is wat u denkt en waar de verzekeraar op hoopt. Het kan namelijk ook anders!

Onafhankelijke expertise bij waterschade

Er bestaat onafhankelijke expertise voor waterschade. U als gedupeerde staat lang niet zo sterk tegenover een grote verzekeringsmaatschappij. Het aanbod van uw verzekeraar voelt een beetje als: ’take it or leave it’.

De Nederlandse Overheid heeft hier een stokje voor gestoken. U mag namelijk volgens de wet op kosten van uw verzekeraar een onafhankelijke contra-expert voor uw waterschade inschakelen. Dit betekent dat u er niet meer alleen voor staat! De kosten voor de contra-expertise worden dan gedeclareerd op uw verzekering. Niet zo gek natuurlijk dat verzekeraars nauwelijks hun klanten informeren over de mogelijkheid voor contra-expertise.

U kunt Schadeoplossing Nederland B.V. inschakelen voor allerlei soorten waterschade. Denk aan waterschade aan het laminaat, waterschade door een kapotte afvoer of waterschade dat is ontstaan door oorzaken van buitenaf, bijvoorbeeld de regen. Veel gevallen van waterschade die wij tegenkomen hebben te maken met lekkage. Verzekeraars bieden in 90% van de gevallen niet de juiste vergoeding. Na onze hulp komt er dus bijna altijd een hogere vergoeding naar boven.

Herstellen van waterschade

Het liefst wilt u natuurlijk de waterschade zo snel mogelijk herstellen. Heel begrijpelijk, maar wij willen u erop benadrukken dat het belangrijk is om niet te snel de waterschade te herstellen. Zorg eerst dat de vergoeding helemaal goed geregeld is met uw verzekeraar door de hulp van onze contra-expert. Zo weet u zeker dat de vergoeding goed zit en dat u later niet voor verassingen komt te staan. Alles goed geregeld? Pas dan kunt u de waterschade (laten) herstellen.

Meer dan verzekeringshulp

Wij van Schadeoplossing Nederland B.V. zijn contra-experts. Wij zorgen voor de juiste en eerlijke vergoeding bij waterschade. Behalve dat kunnen wij ook coördineren dat uw volledige schade wordt opgelost zodat u weer snel verder kunt met waar u mee bezig was. Ga daarom naar onze website of bel 088 – 888 5000 voor vrijblijvende informatie over uw specifieke waterschade.

 

https://schadeoplossing.nl/waterschade