Samen 1
Image default
Aanbiedingen

Leren presenteren bij De Presenteerschool

Leren presenteren als professional?

De Presenteerschool biedt maatwerk presentatietrainingen voor professionals en bedrijven. Wij bieden diverse trainingen en cursussen rondom spreken in het openbaar en presenteren over een product, dienst of het presenteren van jezelf. Ons vaste dienstenaanbod wordt hierbij altijd omgevormd tot een maatwerk pakket. We richten het dus in naar aanleiding van jouw wensen, organisatie en ontwikkelpunten. We helpen je niet alleen van je ‘spreekangst’ af, maar leren je ook hoe je echt beter kunt worden in presenteren en spreken in het openbaar als professional. 

Heb jij bij het presenteren wel eens het gevoel dat het beter kan? Wil je graag leren zelfbewuster voor groepen te staan en je boodschap geloofwaardiger over te brengen? De Presenteerschool helpt je hier graag bij.

Diverse cursussen over leren presenteren

Je kunt bij De Presenteerschool terecht voor diverse cursussen rondom presenteren. Wil je als professional sterker in je schoenen staan bij een presentatie of tijdens het spreken in het openbaar, bijvoorbeeld op een beurs of congres? De Presenteerschool heeft de volgende presentatietrainingen in het aanbod:

  • Zakelijk presenteren: leer om op een professionele, heldere en geloofwaardige manier je boodschap verspreiden
  • Personal branding: leer hoe je je zichtbaarheid kunt vergroten door je personal brand uit te dragen
  • Storytelling: leer hoe je je professionele boodschap over kunt brengen in een verhalende vorm
  • Pitchen: leer hoe je in een korte tijd je publiek kunt overtuigen van jouw product, idee of dienst

Daarnaast kunnen wij je helpen je presentatievaardigheden te verbeteren in een individueel traject. Bij individuele coaching bieden we maatwerk presentatietraining aan waar we je helpen je te ontwikkelen als spreker en je zelfbewusster en overtuigender voor een groep leren te staan.

Wij houden van presenteren

De Presenteerschool helpt je graag leren presenteren en je presentatievaardigheden te verbeteren. Wij houden immers van presenteren en delen onze kennis dan ook graag op ons blog. In onze blogs schrijven we over alles wat met presenteren te maken heeft. 

Wil je graag leren presenteren als professional bij De Presenteerschool? Neem dan zeker contact met ons op.

https://depresenteerschool.nl/leren-presenteren-als-professional/