Samen 1
Image default
Groothandel

Van een knarsbitje tot een hockeybitje: bij deze aanbieder vind je iedere gebitsbeschermer

Je gebit is een van de meest in ’t oog springende kenmerken van je gezicht. Daarom wil je ervoor zorgen dat je tanden mooi en heel blijven. Sommige situaties brengen echter meer risico’s op beschadiging met zich mee, zoals sporten en knarsetanden. Bij Gebitsbeschermers.nl kun je met een van de hockeybitjes of knarsbitjes de risico’s verminderen, zodat je met een gerust hart op ’t veld staat of in bed ligt.

Welke gebitsbeschermer heb je nodig?

Als je ervoor wilt zorgen dat jouw gebit geen risico op beschadiging loopt, dan is het verstandig om in bepaalde situaties een gebitsbeschermer te dragen. Een van die situaties is tijdens sport, en dan voornamelijk een contactsport zoals hockey. Wanneer je hockeyt, is het zeker aan te raden om een hockeybitje te dragen. Wanneer er onverwacht een klap van een puck of stick komt, vangt het hockeybitje het grootste deel van de klap op. Op deze manier ben je (deels) beschermd tegen ongelukken op het veld. Een andere situatie waar veel mensen van alle leeftijden last van hebben, is knarsetanden. Hier brengt een knarsbitje een oplossing. Door het knarsetanden beschadig je de beschermende lagen van je tanden en knars je in feite een deel van de tand weg. Het is dus niet alleen esthetisch minder mooi, maar kan ook zorgen voor gezondheidsrisico’s. Een knarsbitje gebruik je voornamelijk tijdens het slapen. Het voorkomen van tandenknarsen was nog nooit zo simpel.

Plaats jouw bestelling of stel je vragen 

Gebitsbeschermers.nl is een onderdeel van OLB House of Sports, een speciaalzaak in Arnhem voor artikelen in fitness en vechtsport. Daarom geniet je van extra voordelen wanneer je jouw knarsbitje of hockeybitje bij deze specialist besteld. Zo worden bestellingen vanaf €20 ,- gratis verzonden en heb je de producten binnen 1 tot 2 werkdagen al in huis. Weet je niet precies welke gebitsbeschermer je nodig hebt voor jouw sport of klachten? Dan geven de medewerkers van Gebitsbeschermers.nl je graag een persoonlijk advies op maat. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.