Samen 1
Image default
Bedrijven

Ga uit in eigen huis

Veel mensen gaan voor de afwisseling het huis uit. Het zogenaamde vakantiegevoel beleven of het buitenleven. Even naar een cafeetje of een terrasje, even zwemmen, even …. Vul het zelf maar in. Natuurlijk kan dat allemaal prima buitenshuis. Het is alleen zo dat je net zo goed, met wat creativiteit ook thuis een vakantiegevoel kan beleven. Op zoek naar wat inspiratie? Laat je dan hier verrassen.

Het zwembad

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk. Zwembaden zijn allang niet meer zo duur als vroeger. Vind je zo’n opzet zwembad niet handig? Dan is misschien een jacuzzi voor in de tuin misschien wel wat voor jou. Een echt wellness gevoel, gewoon in jouw eigen tuin. Lekker bubbelen en je hoeft er niet eens voor op pad.

Café met wijnmeubels

Het is natuurlijk leuk een avondje stappen, maar er moet ook vaak iemand de bob zijn. Niet erg natuurlijk, maar als je graag een paar wijntjes drinkt dan is het niet altijd handig. Waarom maak je dan niet een kamer vrij, om er een café van te maken?

Je kunt natuurlijk voor een biercafé gaan, maar een wijncafé met leuke wijnmeubels is wel net even wat anders. Voor wijnliefhebbers zijn er genoeg wijnmeubels die bijdragen een leuke sfeer in huis. Heerlijk uit in eigen huis. Ook gezellig om wat vrienden uit te nodigen voor het nieuwe wijncafé. Dan kunnen ze heerlijk zitten op één van de smaakvolle wijnmeubels.

Bestel een kok aan huis

Hou jij van lekker uit eten? Waarom bestel je dan niet een keer een kok aan huis. Die gaat heerlijk voor jou koken. Wellicht kun je ook dan wat vrienden uitnodigen. Samen eten is immers vaak zoveel maal gezelliger dan alleen eten.

Leer ontspannen

Vakantiegevoel is een soort ontspannen toestand. Als je dus kunt leren hoe je deze toestand zonder vakantie bereikt, dan gaat er een wereld voor je open. Dat wil niet zeggen dat vakantie niet goed is. Soms is een gevoelsmatige reset belangrijk om stil te staan bij de dingen die je nu echt belangrijk vindt.

Er zijn diverse methoden om te ontspannen, ga ontdekken wat bij jou past:

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Koken
  • Piano spelen
  • Een boek lezen

Het maakt eigenlijk ook niet uit, wat je doet. Het werkt ook niet om te denken ‘ik moet ontspannen’. Sterker nog als je ‘ik moet ontspannen’ loslaat, ontspan je vaak vanzelf. Het voelen van een onrustig gevoel zonder het weg te duwen of je erin te laten opslokken, zorgt dan weer voor rust. Probeer het maar eens…

https://www.wineandbarrels.nl/shop/14-wijnmeubels/