Samen 1
Image default
Beauty en verzorging

Lekker een avondje ontspannen.

Heb je daar wel eens last van, een drukke werkweek achter de rug. Veel afspraken tussendoor gehad. Geen tijd voor jezelf gehad en slecht gegeten de hele week omdat je niet aan jezelf bent toe kunnen komen? Wat kun je dan na z’n drukke week het allerbeste doen?

  • Ga lekker wandelen na je werk. Zo kun je je hoofd even goed leeg maken, heb je beweging en kom je lekker tot rust.
  • Probeer 1 keer per week boodschappen te doen en de gerechten die je wilt koken vooraf uit te stippelen. Gezond en lekker eten kan ook eenvoudig en hoeft geen tijd te kosten.
  • Ga op tijd slapen. Je zult zien dat als je beter slaapt je minder stress ervaart en dus ook beter zal functioneren.

Welke dingen kun je nog meer doen om meer en beter tot rust te komen? Plan eens een momentje voor jezelf in. Dit kun je ook al doen door jezelf eens even te verwennen met een goed boek, een lekker warm bad met een glaasje wijn. Of om even helemaal te ontspannen met een geweldig ruikende soja kaars. Kaarslicht zorgt automatisch voor ontspanning door het licht dat de kaars afgeven en de geur wat een kaars afgeeft waar wij mensen enorm van kunnen ontspannen. Van lekkere en ook herkenbare geuren komen wij helemaal tot rust. Hier door kun je ook perfect ont stressen.

Waarom hechten wij zoveel waarde aan geur als mens?

Geur is voor ons zo belangrijk omdat het ons beschermt, ons herinnert en bij ons een speciaal gevoel of een emotie kan oproepen. Geuren kunnen je daarom ook enorm laten ontspannen. Daarom is aromatherapie ook een geweldig nieuw concept dat gebruikt wordt om te ontspannen. Ook zeker een aanrader om in je huis toe te passen. Hier mee kun je ’s avonds heerlijk ontspannen en zelfs nog van uit je eigen bed. 

 

https://www.origanic.nl/collections/sojakaarsen