Samen 1
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in verhuurde staat zonder bezichtigingen

Huis in verhuurde staat vekopen

Wilt u uw huis verkopen, maar is uw woning verhuurd? Dit kunt u doen zonder problemen doordat in de wet beschreven staat dat koop geen huur breekt. Een huurder heeft namelijk recht op huurbescherming. Bij verkoop van de verhuurde woning moet het lopende huurcontract dus overgenomen worden door door de nieuwe eigenaar. Wanneer u uw woning wilt verkopen, vinden voor verkoop vaak bezichtigingen plaats. Echter kan het zo zijn dat de huurder hierbij niet mee zit, doordat verhuurder en huurder bijvoorbeeld een conflict gehad hebben, of doordat de huurder dit een inbraak vindt op zijn of haar privacy. Bij Huis Verkopen Met Huurder Erin kunt u zorgeloos uw verhuurde woning verkopen. Wanneer de huurder niet mee wilt werken aan bezichtigingen is dit voor ons geen probleem. 

 

Is een verhuurd huis verkopen voordelig voor verhuurder

Het verkopen van een verhuurde woning is voor de eigenaar van de woning vrijwel niet voordelig. Dit komt doordat een verhuurd huis niet aantrekkelijk is voor particulieren om te kopen. In deze situatie hebben ze namelijk geen zekerheid wanneer zelf gebruik gemaakt kan worden van de woning, doordat de huidige huurders er zo maar nog 10 jaar of langer in kunnen blijven wonen. Tevens is de waarde van een woning in verhuurde staat lager dan de waarde van de woning wanneer deze niet bezwaard is met verhuur.

 

Zorgeloos verhuurd huis verkopen

Bij ons kunt u terecht voor een directe verkoop van uw verhuurde huis. Wij nemen alle probelemen en gebreken voor onze rekening. Wanneer u bijvoorbeeld problemen heeft met uw huurders, of wanneer de huurders geen mensen binnen wilt laten voor bezichtigingen, kunt u bij ons terecht. Wij kopen verhuurde woningen aan als investering. U kunt met elk type verhuurde woning bij ons terecht voor een vrijblijvend bod. Door uw woning bij ons aan te melden ontvangt u gratis een vrijblijvend bod, zonder financierings voorbehoud. Op deze manier bent u direct verzekerd van de verkoop van uw woning.

http://huisverkopenmethuurdererin.nl/