Samen 1
Bedrijven

Huur een macbook met programma’s

Huur een macbook met programma’s

Om een Macbook te huren of ook wel te leasen kun je er voor kiezen om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. In Amsterdam zit RentYourMac waar je het volgende kunt doen: huur een macbook, dit is een specialist als het gaat om Macbooks. Zij verhuren Refurbished Macbooks die zeer goed werken. Zij kopen die in voor een goede prijs en zetten hier de gewenste programma’s op zoals Office, met de programma’s Word, Excel en Powerpoint. Nadat de Macbook gereed is kan hij verhuurd worden aan iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Office voor op de Macbook

Het is zeer ideaal om office home te hebben voor op de refurbished Macbook. Hier kun je presentaties maken in Powerpoint of hele grote documenten schrijven in Word. Daarnaast heb je ook Excel waar je hele complexe berekeningen kunt zetten voor boekhoud programma’s of andere rekentools. Om programma’s te gebruiken van windows home kun je het beste dit aangeven op het moment dat je de Macbook gaat bestellen. 
Huur een MacbookHuur je een Macbook met office home, dan is dat het zeker waard om rentyourmac in te schakelen. Zij hebben een goede klantenservice en een macbook huren is zeer voordelig bij dit bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat RentYourMac het goedkoopste bedrijf is waar je een Macbook kunt huren. Wij raden aan om de Macbook Air Lite met een 13 inch scherm te huren in Amsterdam. Zeer snelle Macbook met veel goede functies en programma’s.

Onderzoek naar goede programma’s

Wij hebben onderzoek gedaan naar goede programma’s voor de op de Macbook. Wij hebben vele programma’s getest op Windows computer en op een Macbook. Op de Macbook kwamen een aantal programma’s naar voren die wij zeer goed zullen aanschrijven als een programma die je moet installeren op jouw Macbook als je hem gaat leasen. 

Hierbij een korte lijst met programma’s die wij adviseren bij het nemen van een Macbook:

  • Office Home
  • Adobe pakket
  • Sublime
  • Filezilla
  • Spotify
  • Google Chrome

Huur een Macbook met Office Home

Het pakket wat iedereen moet hebben op de Macbook is het office Homepakket, voor word, excel en powerpoint natuurlijk. 

Adobe pakket voor de Macbook

Ben je designer of iets in die richting. Dan moet je natuurlijk het adobe pakket hebben op de macbook, dit pakket bevat indesign, photoshop en dreamweaver en veel meer functies, allerlei programma’s om jou design skills te tonen aan de wereld. 

Huur een Macbook met Sublime

Het programma die je wilt gebruiken om te programmeren is Sublime. Sublime werkt fijn voor de programmeurs onder ons. Elke programmeur kent Sublime en uit onderzoek is gebleken dat Sublime echt een programma is waar je op kunt vertrouwen als je een website wilt bouwen. 

Filezilla

is het programma die je moet hebben als je veel met websites werkt. Filezilla is een goed programma voor de Macbook, het werkt snel en vooral voor de Macbook is het handig.

Spotify voor de Mac

Het programma voor muziek die je moet hebben is Spotify. Spotify is het bekendste muziek programma, en ook voor de Macbook is dit een heel fijn programma. Spotify zal jou helpen om al jou prachtige muziek te laten luisteren via de Macbook. 

Macbook huren met Google Chrome

Standaard zit er Safari op de Macbook, maar wij willen toch adviseren om Google Chrome te installeren, omdat wij vinden dat Google Chrome vele beter extensies heeft en zo meer keuze heeft. Chrome zal zeker aan vele verwachtingen doen en is beter dan Safari blijkt uit vele onderzoeken. 

Kortom veel programma’s die RentYourMac er op kan zetten op het moment dat je hem gaat huren. Ook is het mogelijk om de macbook te leasen!

https://www.rentyourmac.com