Samen 1
Business / Business Services

Eindelijk een ICT Bedrijf in Ede zonder gedoe

Een ICT Ede dat alles rondom ICT voor ons regelt. Dat is wat ons bedrijf nodig had. Elke dag was er frustratie op de werkvloer. Hoe vaak we ook klaagden bij onze leidinggevenden, het had geen zin. Niemand kon er wat mee. We hobbelen maar door met elke dag gedoe tot gevolg. Elke dag was er wel een pc of laptop die een vlucht door het luchtruim verdiende. Eindigend tegen de muur. In duizenden stukjes het liefst.

Zonder ICT Bedrijf Ede elke dag frustraties

Zonder goed ICT Bedrijf in Ede, zouden we op de dag van vandaag nog verder van huis zijn na zo’n aanval van pure frustratie. Met allerlei laptops en pc’s die in duizenden stukjes zouden liggen, kun je je werk natuurlijk helemaal niet meer doen. Ook de printers vertoonden geregeld kuren. Wel printen, maar met een lelijke streep door het midden van het papier. Of er kwam helemaal geen print uit na het geven van een opdracht. Toners en cartridges werden haast elke drie dagen gewisseld bij haast elk apparaat. Om zodoende de grootste kans te hebben op een goed printresultaat waar je mee voor de dag kon komen.

Gelukkig, toen het frustratie level zijn top had bereikt, had een leidinggevende eindelijk contact met Xantion, een ICT Bedrijf in Ede nog wel! Ook zij vond het nu welletjes. Het was genoeg geweest. Er moest verandering komen zodat onze dagelijkse portie frustratie ten einde zou zijn. Ons kantoor is ook gevestigd in Ede, dus dat was al een hele opluchting voor ons. Alleen al het feit dat het ICT Bedrijf in Ede lag voelde goed. Daarmee kregen we al direct het idee dat bij calamiteiten hulp snel ter plekke kon zijn. Want iedereen begrijpt dat je geen verstand van auto’s hoeft te hebben om er een te kunnen rijden. Voor ons is dat net zo. Ook wij hebben geen verstand van ICT, maar we willen er wel op een goede manier gebruik van maken.

Zonder gedoe maar met ICT Bedrijf Ede

En dat is precies wat het ICT Bedrijf in Ede voor ons heeft geregeld. Zij regelen voor ons alles met betrekking tot ICT binnen ons kantoor, zodat wij er met een gerust hart aan en mee kunnen werken. In samenspraak met enkele van mijn collega’s en leidinggevenden is er een plan gemaakt voor een ideale ICT-omgeving. Dat plan is inmiddels uitgevoerd en we zijn zeer te spreken over het eindresultaat. Waardoor we nu elke dag zorgeloos aan de slag kunnen. En mocht zich onverhoopt een kleine hobbel voordoen, dan staan de kanjers van Xantion direct voor ons klaar. En dat voor slechts € 1,95 per werkplek per dag!  ICT gedoe is voor ons voor altijd voltooid verleden tijd. Dat het zo makkelijk kon, hadden we dat maar eerder geweten. Kijk voor informatie over ICT Ede op Xantion.nl