Samen 1
Business / Business Services

Het assortiment in LED lampen

Als je al hebt rondgekeken op onze website, dan zie je dat we een ruim assortiment hebben aan LED lampen. Zo kunt u bij ons terecht voor panelen spots, sensor lampen, dimmers, bouwlampen en noem maar op. En dat is nog niet het enige. Al deze lampen zijn te verkrijgen met verschillende fittingen en in verschillende wattages. Zo vindt u altijd een lamp die past in uw interieur. Want elke lamp heeft een ander soort licht en geeft een andere sfeer. Warm licht is bijvoorbeeld erg geschikt voor de slaapkamer en hard licht is ideaal voor een werkruimte.

Jouw bestelling

Je bent al een tijdje aan het rondkijken op onze website en je hebt een geschikte LED lamp gevonden die bij jouw wensen past. U heeft uw favoriete producten in het winkelmandje geplaatst en dan is de volgende stap om een bestelling te plaatsen. Maar wat zijn de verzendkosten en de levertijd? In deze blog geven we je antwoord op deze vragen, zodat je weet wanneer de bestelling bij jou op de mat valt.

Verzending

Als u een bestelling plaats vanaf €50,- dan worden er geen verzendkosten berekend. Wist u ook dat we niet alleen in Nederland maar ook in België bezorgen? De verzendkosten voor een zending binnen Nederland zijn €5,95 en voor een zending in België zijn de verzendkosten €6,95. En dan de levering van de bestelling. Als u voor 23:00 een bestelling plaatst, dan ontvangt u deze bestelling de volgende dag al! Zo kunt u meteen genieten van de extra verlichte ruimtes in uw huis. En kunt u niet wachten om uw bestelling thuis te bezorgen? Dan kun je voor 11:00 een bestelling plaatsen en dan ontvangt u deze dezelfde al thuis! Met same day delivery betaal je €7,50 bovenop uw bestelling en dan ontvangt u dezelfde dag uw bestelling.