Samen 1
Business / Business Services

M&C cilindersloten

U heeft er vast wel van gehoord, bij u of kennissen in uw omgeving is ingebroken doormiddel van het kerntrekken van het cilinderslot. 1 van de meest voorkomende inbraken is doormiddel van het trekken van de kern van een deurcilinder. Ze noemen in de volksmond kerntrekken, maar meestal is het cilinder breken.

Bij de meeste woningen is het cilinderslot voorzien van een SKG 2 sterren slot of minder. Dit is te herkennen aan de sterren in een driehoek zoals hier is afgebeeld (hier ziet u het SKG 3* logo):

 

Kerntrekbeveiliging van M&C

Als u deze cilindersloten heeft is het voor een inbreker zeer eenvoudig in te breken. Ze draaien een schroef in de deurcilinder en met een breekijzer of soort pullytrekker trek en breek je zonder problemen de cilinder. Daarna kan je ook met een driepuntsluiting zo naar binnen lopen.

Door uw woning beter te beveiligen zoals uw deurcilinders te vervangen naar SKG 3 cilinders maakt u het voor een inbreker een stuk lastiger om naar binnen te komen. In de praktijk zie je dat de inbreker uw woning voorbij gaat.

U herkent de SKG cilindersloten door het onderstaande logo wat op de cilinder zelf gegraveerd staat:

let erbij op dat bij aanschaf van nieuwe cilindersloten u ook direct kijkt of de deurcilinder voorzien is van een gehard stalen brug. De deurcilinder hoeft namelijk bij een skg 3 sterren keurmerk nog geen cilinder breek beveiliging te hebben.

Door uw deurcilinders te vervangen voor M&C Condor deurcilinders zit u weer jaren goed. Deze cilinder is zeer goed beveiligd voor het manipuleren met zijn verhoogd cilinder profiel.

Op zoek naar de beste cilindersloten. Dan kom je op de mc-cilinder.nl website. Bestel vandaag de cilindersloten met kerntrekbeveiliging en ontvang deze de volgende dag in huis. In elke maat beschikbaar.

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/