Samen 1
Business / Business Services

Wat is een Spoor2Expert?

Als ik aan een Spoor2Expert denk dan zie ik iemand die ondersteuning biedt bij het proces als iemand even niet helemaal in staat is om te werken en eigenlijk een verandering van richting moet nemen in de loopbaan. Een Spoor2Expert is dan iemand die helpt bij het vinden van een geschikte plek en bovendien kijkt naar de manier waarop alles moet gaan lopen en wat de cliënt ook exact wenst. Dit zijn allemaal van die dingen die belangrijk zijn om af te stemmen. Om dit vak te kunnen beoefenen wordt wel een flink pakket aan vaardigheden en kennis vereist. Er zijn maar weinig mensen die aan het profiel voldoen. Bij Adxpert hebben ze genoeg mensen in dienst die je kunnen helpen en in deze blog deel ik graag mijn ervaring met de Spoor2Expert van Adxpert.

 

Een Spoor2Expert van Adxpert, mijn ervaring

De Spoor2Expert van Adxpert die mij geholpen heeft was een zeer aangenaam persoon en hij heeft ervoor gezorgd dat ik weer weet waar ik naartoe wil werken en hiervoor heeft de beste man zelfs al de eerste contacten gelegd. Ik zat bij mijn huidige werkgever niet helemaal op mijn plek en het gevolg was toen eigenlijk dat ik niet langer bij hen verder wilde werken, want eigenlijk was het gewoon niet meer leuk. Echter had ik voor mijzelf niet duidelijk wat de alternatieven waren en ben ik gewoon iedere dag tegen mijn zin naar het werk gereden. Gelukkig heeft de Spoor2Expert hier een einde aan gemaakt, ik ben bezig met het benaderen van de juiste personen om mij op weg te helpen.

 

Meer over Adxpert?

Ik kan me zo begrijpen dat je meer informatie wil hebben over Adxpert of misschien wel over hun Spoor2Expert in het bijzonder. In dit geval is mijn advies om ten eerste naar de website van Adxpert te gaan om hier de nodige informatie te verzamelen. Adxpert is een bedrijf wat jou van alles kan vertellen als het gaat om een Spoor2Expert. Tijdens een informatiegesprek gaat dit normaal gesproken. Mijn advies is om de website te bezoeken en hier vervolgens te kijken op welke manier ze jou mogelijk kunnen helpen.