Samen 1
Business / Business Services

Het laten vergroten van de borsten

Het is nog steeds een van de meest gevraagde operatieve ingrepen bij de plastische chirurg, een borstvergroting. Er zijn dan ook een aantal dingen waar je goed op moet letten, wanneer je zelf een borstvergroting of andere ingreep aan de borsten overweegt.

Zo zijn aanbiedingen borstvergroting meestal niet het beste plan ooit wanneer het aankomt op het uitvoeren van de operatie. Het klinkt misschien verleidelijk om geld te kunnen besparen, maar bij zaken zoals cosmetische operaties gaat die vlieger meestal niet op. Bodemprijzen betekenen hierbij eigenlijk ook heel vaak gewoon een minder goede behandeling en ingreep. Zo gaan veel dames naar het buitenland voor een borstvergroting, omdat het daar goedkoper is. Dit soort reisjes wordt bijvoorbeeld vaak ondernomen naar Spanje. Nu is het natuurlijk niet de bedoeling om hiermee te stellen dat alle operaties in het buitenland fout gaan of dat alle artsen daar hun werk niet goed doen. Het is echter zo dat je eigenlijk voornamelijk een probleem hebt met de nazorg. Deze is vaak minder goed en vooral ook minder lang dan in Nederland. Hierdoor gaan vrouwen alweer te snel actief bewegen en vergeten ze hierbij dat een borstvergroting eigenlijk best een grote ingreep is. Een operatie in het buitenland zou dus in principe een optie kunnen zijn maar kijk dan wel goed na hoe het zit met de nazorg die geboden wordt.

Uiteraard is het sowieso heel belangrijk om genoeg borstvergroting informatie in te winnen. Elke operatie is natuurlijk weer anders, maar het loont altijd om je goed in te lezen en te laten informeren over de ingreep die je wilt laten uitvoeren. Wanneer je bijvoorbeeld geen goed gevoel hebt bij een kliniek of een arts, luister dan ook vooral naar je gevoel en stel je vragen. Een goede cosmetische chirurg zal hier zeker de tijd voor nemen.

http://faceland.nl