Samen 1
Business / Business Services

Laserbehandelingen

Bij een schoonheidskliniek kan je allerlei soorten behandelingen uitkiezen, afhangend van jouw wensen, budget en de grootte en specialiteit van de behandelaar. Ook bij andere centra, zoals een plastische chirurg, nagelstudio’s en beautysaloons vind je een heleboel verschillende soorten behandelingen die je kunnen helpen om af te vallen, ervoor zorgen dat je er beter uit gaat zien of om je van vervelende uiterlijke kenmerken af te helpen. Klinieken hebben filler behandelingen en botox behandelingen, maar bijvoorbeeld ook laserbehandelingen. Maar wat houd dit precies in en wat doen deze behandelingen?

Dat verschilt uiteraard per behandeling. Voor verschillende behandelingen worden verschillende lasers ingezet. Twee voorbeelden van laserbehandelingen zijn de anti-transpiratie laserbehandeling en de ooglidverstrakking. Deze twee behandelingen worden beiden gedaan door middel van een laser, al werken ze wel op andere manieren. Bij de anti-transpiratie behandeling wordt overmatig zweten aangepakt. Mensen die hier last van hebben, of van overmatig geuren. Tijdens de behandeling wordt er warmte over de huid verspreidt. Door de geavanceerde technologie wordt vervolgens selectief gewerkt en worden zweetklieren uitgeschakeld waardoor de geur en transpiratie aanzienlijk verminderd. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuutjes maar moet in totaal minstens vier keer gedaan worden voor een merkbaar resultaat.

De tweede behandeling verstrakt, zoals de naam al doet vermoeden, de oogleden. Veel mensen hebben last van hangende oogleden, oneffenheden en wallen. Door deze behandeling kan de huid van de ogen zonder operatie alsnog weer glad getrokken worden. Hangende oogleden, verslapte huid en fijne lijntjes kunnen ermee behandeld worden. De laser maakt duizenden microscopische gaatjes in de huid waardoor er collageen aangemaakt wordt en de huid zijn oude veerkracht weer terugkrijgt. Ook deze behandeling duurt ongeveer twintig minuten, maar het verschilt heel erg van persoon tot persoon hoeveel behandelingen er precies nodig zijn. Dit hangt af van het huidtype en de staat van de ogen.

http://www.clinic63.nl/