Samen 1
Business / Business Services

Interieurprojecten van GRIP

Wanneer het gaat om interieurprojecten uitbesteden is er geen betere plek om naartoe te gaan dan GRIP. Wij zorgen er namelijk voor dat uw interieurproject zo goed mogelijk wordt begeleid zodat we een optimale balans kunnen bereiken tussen vormgeving en functionaliteit. Het is namelijk fijn wanneer een ruimte er mooi uitziet, maar het moet wel praktisch blijven natuurlijk. Aan de andere kant moet een ruimte niet zo praktisch worden dat het eigenlijk nergens meer op lijkt. Tegelijkertijd is het belangrijk dat u geen GRIP verliest op de kwaliteit, budget en planning tijdens een project. GRIP helpt hier overal mee.

Interieurprojecten, stap 1:

De eerste stap bij interieurprojecten is te kijken wat alle wensen en eisen zijn over de vierkante meters, de locatie, de beoogde sfeer en de personeelsbezetting. Wanneer deze factoren en nog veel meer in kaart gebracht zijn, wordt het mogelijk om te kijken naar passende huisvesting voor uw doeleinden.

Stap 2

In de tweede stap is het belangrijk om de prioriteiten even op een rijtje te hebben, dus gaan we uw top drie bepalen. In het project zijn er namelijk wat betreft logistiek drie dingen die altijd het belangrijkste zijn: kwaliteit, budget en planning. Het is aan u om te bepalen wat nummer één, twee en drie zijn. Deze volgorde wordt vervolgens aangehouden bij het maken van beslissingen en keuzes gedurende de rest van het traject.

Stap 3

Om er zeker van te zijn dat we heldere verwachtingen creëren, wordt er eerst een 3D visualisatie gemaakt van de ruimte door onze ontwerpers. Zo krijgt u het meest realistische beeld van een omgeving die nog niet gemaakt is. Wij vinden het vooral handig om de samenhang van bepaalde elementen te kunnen beoordelen. Het is namelijk zo dat bepaalde keuzes onafhankelijk van elkaar erg goed lijken te zijn, maar wanneer ze samengebracht worden ineens totaal niet met elkaar samen kunnen werken. Dat wordt voorkomen door een 3D visualisatie.

Stap 4

Bij de vierde stap vinden we het belangrijk dat het niet alleen bij mooie plaatjes blijft. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen.