Samen 1
Business / Business Services

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging kunt u het beste inhuren bij Secret Security Service, wij zijn er voor verschillende beveiligingsdiensten. We hebben namelijk een aantal verschillende specialisaties. Neem bijvoorbeeld persoonsbeveiliging, waar we echt een focus hebben op één persoon die veilig gehouden moet worden. Daarnaast werken we ook aan profiling, of beveiliging bij evenementen of juist het veilig houden van objecten. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat hetgeen wat u veilig wilt houden, veilig wordt gehouden met onze expertise en ervaring. Bent u echt op zoek naar een fundamenteel andere soort beveiliging? Wij hebben een groot netwerk, dus het lukt ons sowieso om iets te vinden bij u past.

Persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security Service

U kunt dus ons inschakelen voor het inhuren van persoonsbeveiliging, maar wie zijn we eigenlijk? Waar komen we vandaan en waarom doen we dit werk heel graag? Wij worden geleid door Koba Metreveli, hij heeft jarenlange ervaring in de beveiliging, en is daarom als geen ander in staat om diverse beveiligingsdiensten in te schakelen. Hij was eerst begonnen bij het Korps Mariniers, en heeft later in zijn carrière gewerkt als beveiliger. In het jaar van 2014 besloot hij voor zichzelf te gaan beginnen, en op deze manier zijn wij het leven in geroepen. Dit met zeer veel succes, en daarom was hij in staat om in het begin van 2019 een zeer grote opdrachtgever over te nemen!

Over Secret Security Service

Wij leveren al goed werk voor een aantal grote klanten. Neem bijvoorbeeld het Leger des Heils, zij maken dagelijks gebruik van onze diensten op verschillende locaties, en dat doen we met plezier. Doordat we gespecialiseerd zijn in een aantal verschillende soorten beveiliging zijn we flexibel in te zetten, en daarom worden we vaak ingehuurd voor het begeleiden van artiesten en Vips wanneer nodig. Dit kunnen bijvoorbeeld ex-regeringsleiders zijn die wonen in Nederland maar vaak naar het buitenland moeten reizen. Juist omdat we zo veel ervaring hebben als profiler zijn we in staat om onopvallend te werk gegaan, en krijgen we al snel door wanneer iets niet in de haak is. Actie wordt dan snel ondernomen.