Samen 1
Business / Business Services

Kies voor TD interieurbouw

Kiezen voor TD interieurbouw is altijd een goede beslissing als het gaat om het interieur verzorgen van particuliere woningen of zakelijke ruimtes. We bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten in het opmaken en realiseren van het interieur van ruimtes, we vinden het leuk om gevarieerd te kunnen werken. Bij zakelijke klanten gaat het vaak om het inrichten van ruimtes van de winkel, of juist van restaurants. Daar komen weer hele andere eisen bij kijken dan het inrichten van een particuliere woonkamer! Wij zijn voor alles inzetbaar, en we doen het allemaal met plezier. We kunnen niet alleen de inrichting van gewone ruimtes verzorgen, maar ook de inrichting van keukens, badkamers en kasten. Ga naar www.tdinterieurbouw.nl voor meer informatie.

Een uniek interieur, van TD interieurbouw

Alleen met TD interieurbouw kunt u ook een uniek interieur krijgen die niemand anders heeft! Wij werken met op maat gemaakte kasten, prachtige keukentafels en sfeervolle verlichting waardoor de ruimte echt tot zijn recht komt. Tegenwoordig heeft iedereen de standaard Ikea meubels wel ergens in huis staan. Iedereen herkent ze ook als ze binnenkomen op bezoek. Het interieur van woningen begint zijn unieke karakter te verliezen door de standaardisering van meubels, en dat vinden we heel jammer. Iedere ruimte is in staat om een unieke uitstraling en sfeer te krijgen door het interieur op de juiste manier te verzorgen. Wij helpen onze klanten daar graag in. Samen gaan we aan de slag om uw ideeën over het interieur te bedenken, en te ontwerpen.

Onze werkwijze

Alles begint natuurlijk met een gesprek waarmee we met u aan tafel gaan zitten. Dan worden uw wensen besproken, en kunnen wij aangeven wat haalbaar is en wat niet. Onze ontwerpers en professionals gaan dan aan de slag om het concept uit te werken met een 3D tekening. Zo kunt u een goede impressie krijgen van hoe alles eruit zal komen te zien. Nadat u de tekeningen heeft goedgekeurd, gaan we voor u aan de slag! Alles wordt geregeld, met een prachtig en uniek interieur als eindresultaat. Meubels die op maat gemaakt worden, worden gewoon bij ons in de werkplaats gebouwd.