Samen 1
Business / Business Services

Wat kan een incassobureau uit Wageningen voor mij betekenen?

In het begin had ik geen idee wat een incassobureau uit Wageningen voor mij kon betekenen als bedrijf. Maar sinds ik hun als dienst hebt ingeschakeld, hoef ik mij over bepaalde zaken geen zorgen meer te maken. Want ik had wat problemen met verschillende klanten die niet hun facturen betaalde en dat was erg vervelend voor mij om daar moeite en energie in te steken. Daarom wilde ik hier verandering in brengen en dit aanpakken.

Een soepel incassobureau uit Wageningen die je goed helpt

Ik had gelezen dat ik dus een incassobureau kan inschakelen die mij hierin kon helpen, gelukkig kende ik er eentje uit de omgeving van Wageningen. Een oud collega van mij werkt daar toevallig dus ik kon hem vragen of ik daar terecht kon met mijn probleem. Hij zei dat dat geen probleem was en we maakten een afspraak. Op de dag van de afspraak zou ik gaan praten met iemand die meerdere jaren met zulke zaken om gaat en mij dus het beste hierin kon begeleiden. Het was een vriendelijke man en we konden het meteen goed vinden. Ik vertelde mijn probleem tegen hem en hij wist meteen hoe hij het beste te werk kon gaan. Nadat we alles hadden besproken kon hij aan de slag en ik zou up-to-date blijven door hem.

Eindelijk respect van klanten gekregen

Na ongeveer een paar weken kreeg ik een telefoontje dat hij een paar klanten van mij had bereikt en mee gepraat had. Ze gingen hun geld zo snel mogelijk overmaken en daar werd ik erg blij van. Sommige zeiden zelfs dat ze het erg vonden van henzelf dat ze zoveel achter lieten en dat ze het spijt. Ik had eindelijk weer alles onder controle en alles verliep weer zoals het hoort dankzij Incassonet!

Bezoek onze website

Bent u benieuwd of Incassonet iets voor u en uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan eens de website van Incassonet via www.incassonet.nl voor meer informatie. Of kom gerust eens een keer langs voor een gesprek met een van de Wageningenwerkers. Zij staan graag voor u klaar.