Samen 1
Business / Business Services

Voor loopbaanbegeleiding moet u bij Adxpert zijn!

Als u op zoek bent naar loopbaanbegeleiding voor uw bedrijf, bent u bij Adxpert aan het juiste adres. Wij bieden deskundige loopbaanbegeleiding aan voor ieder bedrijf. Door onze coach wordt u geholpen om te kijken waarom u dit doet, wie u bent en wat u precies wilt. Het is een fijn en goed traject om te volgen en u wordt geadviseerd door deskundige op dit gebied.

Wat houdt loopbaanbegeleiding in bij Adxpert?

Loopbaanbegeleiding houdt in dat er wordt gekeken naar uzelf. Wie bent u? Wat wilt u en waarom wilt u het? Dat zijn de vragen die wij met dit traject voor u gaan beantwoorden. U wordt op deskundige wijze geholpen door een van onze erkende loopbaancoaches. Met de loopbaancoaches gaat u gesprekken aan met bepaalde vragen over u het uw zelf. Op basis van de antwoorden komen de coaches met een klein rapport en wordt deze met u besproken. Maar u praat niet alleen maar met coaches. U praat ook met psychologen en geregistreerd arbeidsdeskundige, die u ook komen helpen met het rapport en advies opzetten.

Waarom kiezen voor Adxpert?

Adxpert ga uw bedrijf verder helpen met allerlei verschillende dingen. Bijvoorbeeld arbeidsdeskundig onderzoek, loopbaanbegeleiding, SFA-onderzoek en nog veel meer. Wij werken alleen met erkende professional op het gebied van de bepaalde diensten die wij u kunnen verlenen. Zo hebben we een volledig team dat bestaat uit psychologen, registers, juristen en loopbaancoaches. Met dit geweldige team hebben wij de verscheidenheid van kennis en ervaring dat u kan helpen met een goede aanpak. Als u een van onze diensten gaat gebruiken, zorgen wij ervoor dat wij u altijd bijstaan bij het proces van het traject. Voor, tijdens en na het traject zullen wij u nog helpen met de dienst die u heeft gekozen.

Zoek contact met ons op

Bent u benieuwd wat voor diensten wij voor kunnen bieden? Bekijk dan de website van Adxpert voor meer informatie over onze diensten. Daar vindt u ook meteen meer informatie over het team van Adxpert en nog veel meer. Bovendien kunt u ook een offerte aanvragen op de website. Deze is geheel kosteloos.