Samen 1
Business / Business Services

Yamaha Aerox R

De Yamaha Aerox R is de kers op de taart wanneer we het hebben over Yamaha scooters. Dit prachtige R-model is populair onder een zeer groot aantal scooterliefhebbers en dit is natuurlijk niet zo heel vreemd, hij biedt namelijk alles wat een topscooter moet en kan bieden!

De Yamaha Aerox R is een scooter van het allerhoogste kaliber, wanneer je bekend bent met de Yamaha Aerox, dan weet je hoe speciaal deze scooter al is en bij de R-serie is er dan gewoon nog een schepje bovenop gedaan!

De scooter is op elk gebied bijzonder. Hij heeft een zeer sportief uiterlijk en kan ook zeer sportieve motorische prestaties leveren met zijn krachtige watergekoelde 50cc tweetaktmotor. Hij is in 2015 uitgekomen en een absolute blikvanger bij veel scooterzaken, wanneer je deze scooter ziet ben je verkocht en wanneer je erop gaat zitten dan wil je hem!

Yamaha Aerox R – Pure klasse

Wanneer je op zoek bent naar klasse, dan ben je op zoek naar de Yamaha Aerox R. Veel meer klasse kun je bijna niet tegenkomen. Dit model is met perfectie afgewerkt en zo gemaakt dat iedereen smelt wanneer ze hem zien.

Zowel motorisch, als qua uiterlijk mag je veel verwachten van deze scooter en wat je dan ook beloofd wordt is dan ook geen woord te veel.

Waarom kiezen voor de Yamaha Aerox R

Zoals hierboven al beschreven zijn er zeer veel redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor dit model. Wanneer je van sportief, krachtig en mooi houdt dan is dit model gewoon voor jou gemaakt een blik op deze scooter kan al genoeg zijn om je daarvan te overtuigen.

Ben je dus een sportieve scooterrijder en een fan van de Yamaha Aerox en ben je gek op klasse design? Dan moet je deze scooter echt een keer bewonderen.

Waar koop je de Aerox R

De Aerox R kun je bij een groot aantal scooterzaken kopen, maar lang niet bij alle scooterzaken. Online is hij makkelijk te vinden, onder andere bij fastfuriousscooters.nl waar hij ook nog eens tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden wordt. Bekijk deze scooter online, of kom langs en bekijk hem in de showroom.