Samen 1
Image default
Dienstverlening

Hier kiest u uit de mooiste vloer- en wandtegels

Bij een verhuizing en/of verbouwing komt veel kijken. Wanneer u gaat verbouwen zult u een hoop keuzes moeten maken. Wat voor vloer gaat u leggen? Kiest u voor behang of verf? En wat voor meubels passen goed bij elkaar en bij uw eigen stijl? Dit zijn vragen die waarschijnlijk door uw hoofd schieten wanneer u van plan bent om te gaan verbouwen. Overweegt u om vloertegels en wandtegels te nemen? Dan kunt u rekenen op het deskundige advies van KROON Vloeren in Steen. Dit bedrijf is gevestigd in Meerkerk en is gespecialiseerd in tegels. Ze hebben dan ook een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Leg vloertegels in uw keuken en badkamer, maar ook in uw woonkamer

Omdat tegels onderhoudsvriendelijk zijn en ook eenvoudig schoon te maken zijn, worden ze veelal in badkamers en keukens gelegd. Toch wordt er ook steeds vaker voor gekozen om tegels in woonkamers te laten leggen. Vloertegels hebben namelijk allang niet meer het kille en koude karakter dat ze ooit hadden. Ze zijn namelijk in allerlei varianten te koop. Zo kunt u bij KROON Vloeren in Steen bijvoorbeeld ook kiezen voor vloertegels met een houtlook. Op die manier behoudt u de knusse en warme sfeer in uw huis en profiteert u van het gemak van tegels. Vloertegels zijn bovendien uitstekend te combineren met vloerverwarming, waardoor u ook geen koude voeten meer hoeft te hebben wanneer u blootvoets rondloopt.

Wandtegels geven een prachtig effect

Bij KROON Vloeren in Steen kunt u ook uitstekend terecht voor een ruim assortiment aan wandtegels. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u het beste de ruime showroom in Meerkerk bezoeken. Hier wordt u door de medewerkers voorzien van deskundig advies, indien u dit wenst. Ziet u wandtegels of vloertegels die aan uw wensen voldoen? Dan kunt u deze voor een scherpe prijs bestellen en bij u thuis laten leveren. Wacht dus niet langer en plan uw bezoek aan deze specialist in Meerkerk.