Samen 1
Eten en drinken

Catering Oldenzaal voor een culinaire verassing voor uw gasten

Bij Cateringbedrijf Oldenzaal nemen ze de zorg van het eten op een feest graag uit uw handen. In onze eigen kookstudio stellen we alle gerechten voor u samen en zal alles uitgebreid gemaakt worden. Maar naast kleine hapjes kunt u ook bij ons terecht voor buffetten en een á la carte diner. Wij luisteren graag naar uw culinaire wensen en onze chefs maken er een smakelijk festijn van. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een smakelijke verassing voor uw gasten!

Bij Catering Oldenzaal kunt met al uw wensen terecht

Voor zowel kleine als grote groepen kunt u terecht bij Catering Oldenzaal. Bij de grote groepen vanaf 15 personen is het daarbij ook mogelijk om het buffetten arrangement te nemen die uitgebreid is met verschillende gangen. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en sluiten hierop de buffetten ook op aan. De buffetten zijn erg gevarieerd en bieden wij van over de hele wereld typische gerechten aan. Van Oer Hollandse stamppot buffet tot een buffet met Italiaanse specialiteiten en gerechten uit de Oosterse keuken. Kortom: de keuze is reuze!

Onze sterren in de keuken helpen u de avond zo speciaal en feestelijk mogelijk te maken. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren, zullen we een arrangement op maat leveren die aansluit op uw feest. Ook wanneer u deze op locatie viert, kunnen wij u van dienst zijn met eventueel extra servies, dranken, feesttenten en zelfs statafels. Na afloop zullen wij alles netjes ophalen zodat u zelf ook niet met de rotzooi zit.

Een feest organiseren is leuk, maar vaak wordt er te moeilijk gedacht over de catering. Bij ons ben je bij het juiste adres voor catering op maat en een culinaire ervaring voor uw gasten. Catering Oldenzaal helpt u dus graag bij het organiseren van uw feesten.