Samen 1
Image default
Gezondheid

Beter in je vel zitten

Zit jij soms te tobben en voelt het leven wat zwaar? Dan is het fijn als je een aantal handige tools hebt, zodat je je snel weer een beetje beter kan voelen. Soms is er meer werk voor nodig, maar er zijn ook nog wel wat snelle oplossingen om je weer een beetje de goede kant op te sturen.

Rrl en double rl

Fijne kleding doet een hoop. Schoon, heel en in de stijl die bij jou past. Dat is kleding die goed bijdraagt aan een goed gevoel. Met mooie kleding van rrl en double rl ben je er natuurlijk niet. Ook een goede verzorging: toch even douchen en netjes je tandenpoetsen, zorgt voor veel mensen voor een beter gevoel.

Zet energieke vrolijke muziek op

En, dan niet alleen de muziek opzetten. Ga dansen en zet een smile op. Dat klinkt belachelijk en je denkt misschien ook wel dat je hypocriet bezig bent. Maar doe het een minuut, stop even en neem dan weer je houding aan die je in je wat neerslachtige bui zou hebben. Ga vervolgens weer lekker dansen op die energieke vrolijke muziek en zet je lach weer op. Het is een manier die lijkt op wat Tony Robbins eens in een webinair gaf. En, voor heel veel mensen, werkt het bij een lichte dip.

Schrijf in je dankbaarheidsboekje

Elke dag drie dingen opschrijven waar je dankbaar voor bent, meer is er soms niet nodig voor een groot verschil in je leven. Heb je jouw dip in de avond? Doe dit dan in de avond. Merk je dat je juist in de ochtend erg de neiging hebt om te piekeren? Dan is het wellicht fijn om in de ochtend dit te doen.

Lange termijn

Snelle oplossingen zijn fijn, maar denk ook aan de lange termijn. Juist de kleine dingen, werken vaak goed. Alleen al dat dankbaarheidsboekje kan al veel doen. Vooral als je dat elke dag doet. Dat is een veel grotere winst vaak dan 1 dag iets doen.

https://tenuedenimes.com/collections/double-rrl