Samen 1
Image default
Hobby en vrije tijd

Display tafelezel mee op reis

Hou jij ervan om waar je ook gaat even de kwasten tevoorschijn te halen en te verven? Dan is de display tafelezel echt iets voor jou! Zo kun je doeken schilderen zonder een gigantisch grote ezel mee te hoeven slepen. Een display tafelezel is maar heel klein van stuk, weegt nauwelijks iets en is makkelijk in gebruik. Wat wil je nog meer dan dat? Ideaal toch?

 

Voordelen van een display tafelezel

Schilderen geeft ontspanning, het is dan ook wel zo belangrijk dat je volledig ontspannen bent als je doet schilderen. Werk je aan een klein schilderij dan kan een groot schildersezel zelfs onhandig zijn, omdat je in minder grote hoeken te werk gaat. Een tafelezel is dan een uitkomst. Je kunt op deze manier zelfs zittend verven met je lichaam in de perfecte hoek. Daar komt ook nog eens bij dat je de tafelezel overal waar je maar wilt neer kan zetten. Wil je dus op een klein en comfortabele plek schilderen dan is dit de ideale oplossing!

 

Functionaliteit boven looks

Eerlijk is eerlijk, de grote houten schildersezels zien er een stuk mooier uit dan een kleine aluminium tafelezel. Gelukkig kun jij als kunstenaar dat soort dingen gemakkelijk los laten, wat er uiteindelijk op het doek komt te staan is wat het alles belangrijkste is. Daarbij is het ook niet een ezel die een permanente prominente plek krijgt zoals de grote houten variant wel vaak krijgt.

https://www.schildersezel-enzo.com/product/display-tafelezel/