Samen 1
Image default
Horeca

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

Smoothiebar huren

Bij Shakes on Wheels kan je een smoothiebar huren voor bedrijven, beurzen, evenementen. Shakes on Wheels is sinds 2014 de #1 smoothiecateraar van Nederland en heeft op meer dan 2500 evenementen verse smoothies gemaakt.

Festivals

Shakes on Wheels is beroemd geworden op de vele festivals waar ze hebben gestaan en de dorst van de bezoekers hebben gelest met heerlijke fruitige drankjes. Hier vielen zij zo op dat ze sinds die tijd ook door veel bedrijven gevraagd worden hun kunsten te vertonen en hun medewerkers te voorzien van heerlijke verse smoothies. Ze hebben unieke barren laten bouwen die perfect geschikt zijn om bij bedrijven naar binnen te rijden. Vanuit deze barren kunnen ze op iedere gewenste plek smoothies maken. Niks is te gek!

Smoothiespecialisten

Er zijn meer bedrijven die smoothies op locatie maken, maar dit zijn vaak bedrijven die er vanalles naast doen en vaak meer gespecialiseerd zijn in koffie. Shakes on Wheels is de enige echte specialist op dit gebied en dat merk je. Zo kan je kiezen uit een echt uitgebreid smoothie menu. Gebruiken ze het beste fruit en zijn hun bartenders altijd in staat ter plekken voor de gast een ‘special’ te bereiden. Dus wil je het beste, ga voor Shakes on Wheels.

Een smoothiebar huren kan vaak al voordeliger dan je denkt. Op hun website ving je transparante prijzen zodat je vast een inschatting van de kosten kunt maken. Voor iedere aanvraag maken ze een offerte op maat en die ontvang je binnen 24 uur.

Smoothies

Om je alvast een beetje lekker te maken hier een greep uit hun toppers.

Berry Booster – Allerlei rood fruit, aardbeien, banaan, acai en appel

Coco Banana – kokosmelk, ananas, limoen, banaan, sinaasappel

Mango Orange – Mango, aardbei, ananas, sinaasappel

Kan je niet meer wachten, stuur snel een mailtje naar maurits@shakesonwheels.nl en voordat je het weet staan je favoriete smoothie shakers bij jou op het bedrijf te shaken!