Samen 1
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke merken Snus vind je bij Snuspods.com

Bij Snuspods.com kunt u alles vinden met betrekking tot snus, het Scandinavische alternatief voor tabak(roken). Met snus krijgt u nicotine binnen echter zonder de negatieve en erg ongezonde rook, teer en die vervelende stank. Snus wat een ware opmars aan het maken is, kunt u in vele smaken en variaties verkrijgen. Bij Snuspods.com kunt u terecht voor de Killa pods, Lyft snus en onder andere BLCK snus. Zo kunt u altijd de perfecte snus vinden, voor elke gelegeneheid en elk moment van de dag.

Killa pods

De Killa pods zijn er voor de stoere snus gebruiker. De verpakking spreekt boekdelen, van doodhoofd tot revolver, Killa pods zijn er voor de bruut. Of u nu kiest voor een enkel doosje of gelijk een hele rol besteld, met de Killa pods zal je nicotine toevoer altijd binnen handberijk liggen. Over nicotine gesproken, de snus van Killa pods staat erom bekend een hoge dosis nicotine te hebben. Helemaal top voor de wat zwaardere nicotinegebruiker. Met smaken zoals de:

  • Pablo X-Ice Cold
  • Killa 13
  • Killa Bleuberry
  • Killa Melon

U kunt ze allemaal vinden op Snuspods.com, vergeet de shag en ga voor Killa pods.

LYFT snus

LYFT snus is een merk wat sterk in opmars is. De populairiteit van het merk is simpel te verklaren, het product ziet er mooi uit en de smaken zijn helemaal geweldig. Bij Snuspods heeft u met de LYFT snus zeker geen schaarste aan smaakkeuze. Een kleine greep uit het assortiment:

  • Easy Mint
  • Freeze
  • London Flair
  • Tokyo Zing
  • Winter Chill

Met LYFT snus is er dus zeker een smaak voor iedereen te vinden. Laat de sigaretten maar links liggen, snus heeft de toekomst de snus van LYFT natuurlijk.

BLCK snus

BLCK snus is een jong snus merk, dit houd echter niet in dat het geen zwaargewicht in de snus is. Het merk kenmerkt zich door de toegankelijkheid, het nicotine gehalte is niet te hoog en niet te laag (12mg) waardoor iedereen de snus veilig kan gebruiken. Met smaken zoals Spear Mint en Cola kun je altijd wel een smaak vinden die bij uw snusgebruik past. BLCK snus is daarnaast ook kwalitatief bijzonder sterk, een merk om rekening mee te houden.

ACE snus

Nog een merk om niet over het hoofd te zien is natuurlijk ACE. De Ace is de beste kaart in het kaartspel, ACE misschien wel de beste snus onder de snus. De krachtige smaken zullen je doen verbazen. ACE heeft daarnaast verschillende sterktes met betrekking tot de nicotine. Voor de beginnende snus gebruiker is er de 9mg variant en voor de ervaren snusgebruiker de 18mg variant wat zeker voor een nicotineboost zal zorgen.

https://www.snuspods.com/