Samen 1
Image default
Telefonie

Zo vind je een stevig telefoonhoesje

Iedereen komt het vast bekend voor: als je eenmaal een nieuw toestel hebt gekocht, besef je maar al te snel dat jouw smartphone best wel kwetsbaar is. Je wilt een mooie smartphone waar je vol tevredenheid naar kunt blijven kijken, en natuurlijk van gebruik wilt blijven maken. Maar, hoe kies je dan de juiste telefoonhoes voor jouw mobiele telefoon? Met deze tips gaat dat vast lukken! 

Tip 1: Kies het juiste telefoonhoesje

Hoewel dit misschien als een open deur klinkt, is het wel belangrijk om een telefoonhoesje te kopen dat geschikt is voor jouw smartphone. Ja, we weten het. Dit is natuurlijk vanzelfsprekend, maar er zijn nu eenmaal smartphones op de markt die akelig veel op elkaar lijken. Misschien denk je dat de Samsung Galaxy A32 4G en Samsung Galaxy A32 5G dezelfde afmetingen hebben, maar dan heb je het mis. De 5G-versie is een slag groter en verdient daarom toch een ander Samsung hoesje. En, misschien ben jij geen telefoonfreak en weet je niet zeker of je een iPhone 11 of iPhone 12 hebt. Tsja, het is natuurlijk altijd zuur als je per ongeluk een verkeerd smartphonehoesje koopt. Check daarom altijd even de instellingen van je telefoon, want hier kun je gemakkelijk achterhalen welk telefoonmodel je hebt. Op deze manier kun je gericht op zoek gaan naar een aanbieder van telefoon hoesjes!

Tip 2: Bepaal de functies van het hoesje

Als je eenmaal hebt uitgevogeld welk telefoonmodel je hebt, wordt het tijd om een passend smartphonehoesje uit te zoeken. Maar, voor welk type hoesje ga je? Er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende soorten gsm hoesjes, elk met hun eigen voordelen (en nadelen). Een backcover is misschien wel het meest populaire hoesje op de markt, want het bedekt, zoals de naam al doet vermoeden, alleen de achterkant en zijkanten van je smartphone. Hierdoor blijft het scherm wel vrij, maar dit probleem kun je makkelijk coveren met een screenprotector. Het grootste voordeel, en waar dit telefoonhoesje waarschijnlijk zijn populariteit aan te danken heeft, is dat de hoes nauwelijks extra bulk toevoegt. Met andere woorden: Je hebt nauwelijks door dat er een accessoire om je telefoon zit. Ook blijft het design en de vormgeving van je smartphone intact, zodat je nog steeds kunt genieten van het uiterlijk van jouw telefoon. En al helemaal wanneer je kiest voor een transparante case! Ben je veel op pad? Dan kan een bookcase, flipcase of portemonnee hoesje wellicht iets voor jou zijn. Je kunt er vaak wat extra spullen in opbergen, waardoor een portemonnee al snel overbodig wordt. Ideaal tijdens het reizen, uitgaan en het bezoeken van een festival.

Tip 3: Kies een telefoonhoesje die past bij je stijl

Het spreekt voor zich dat je een Samsung Galaxy A22 telefoonhoesje wilt die perfect past bij je kledingstijl. Immers, een telefoonhoesje wordt door veel mensen gezien als een verlengstuk van je outfit. En daar zijn wij het volkomen mee eens! Een telefoon haal je dagelijks uit je broekzak, is veel in het zicht en zal daarom door veel mensen gezien worden. Dan mag dat er best wel trendy en fashionable uitzien, nietwaar? Gelukkig kun je bij een Nederlandse webshop áltijd slagen in jouw zoektocht naar een trendy hoesje, want die verkopen ze volop. We hebben het dan over de webshop Casimoda, who else? Nou, er zijn wel een paar kapertjes op de kust. Bijvoorbeeld de shops van www.leuke-telefoonhoesjes.nl en Telefoonhoesje.store. Maar goed, dat zijn dan ook weer webshops die onderdeel uitmaken van het Casimoda imperium. Het is maar dat je het weet. Dat betekent nog meer hoesjes om uit te kiezen en zekerheid dat je de allerbeste service krijgt. Terugkomend nog even op het uitkiezen van een smartphonehoesje. Vraag jezelf af of je wilt dat het telefoonhoesje een echte eyecatcher wordt of juist in het design van je smartphone op moet gaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Samsung hoesje met opvallende kleuren, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een rustig kleurenpalet. De keuze is aan jou, maar de show stelen ga je sowieso!

https://www.casimoda.nl/samsung/