Samen 1
Image default
Horeca

De voordelen van een Thermapen op een rijtje

Bij het bereiden van voedsel is het belangrijk om de exacte temperatuur van een gerecht te weten. Bijvoorbeeld om de gaarheid van vlees te controleren, zodat u een perfect gerecht kunt serveren. Daarnaast meet u de temperatuur om er zeker van te zijn dat u voldoet aan de HACCP norm. In alle gevallen is het van belang dat u gebruik maakt van een goede, gekwalificeerde vleesthermometer. Alleen zo kunt u er zeker van zijn dat de gemeten temperatuur ook daadwerkelijk overeenkomt met de werkelijke temperatuur.

Nauwkeurig en snel meten met een thermapen

De temperatuur binnenin voedsel wordt gemeten met een kerntemperatuurmeter. Deze thermometers met en de temperatuur van het voedsel door de pin in het product te prikken. Bij een vleesgerecht prikt u voor een juiste meting in het dikste stuk vlees.

Een uitstekend instrument voor deze metingen is de thermapen. De Thermapen is een betrouwbare kerntemperatuurmeter die uiterst geschikt is voor het meten van de temperatuur van voedsel. Kiest u voor de thermapen, dan bent u verzekerd van een accurate en efficiënte meting. De thermapen voldoet aan de HACCP normen en is daarom bij uitstek de geschikt voor de horeca. Het gebruik van een thermapen is de snelste manier om de temperatuur van voedsel te meten. De thermometer geeft al binnen drie seconden de temperatuur aan.

De thermapen en hygiëne

Natuurlijk staat hygiëne bij de bereiding van voedsel voorop. Bij de ontwikkeling van de thermapen is daar rekening mee gehouden. De behuizing is afwasbaar en voorzien van een ‘biomaster’. Dit gaat de groei van bacteriën tegen. Om te voorkomen dat vuil, stof, water of voedsel kunnen binnnendringen, is de thermapen voorzien van een rubberen afdichting. Daarnaast heeft de thermapen een lange levensduur. De pen gaat maar liefst 3000 uur mee.

De voordelen van de thermapen op een rijtje

Hieronder zetten we alle voordelen van de thermapen nog eens in het kort op een rijtje:

  • De thermapen voldoet aan de HACCP norm.
  • De behuizing is afwasbaar en remt bacteriëngroei.
  • De rubberen afdichting voorkomt dat stof, water of voedsel binnendringen.
  • Een levensduur van 3000 uur.
  • De thermapen meet in 3 seconden de temperatuur.

Naast alle bovenstaande voordelen, is de thermapen bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Is de thermapen interessant voor u? Neemt u dan een kijkje op www.thermapen.nl en vindt de juiste thermometer voor u.

https://www.thermapen.nl/