Samen 1
Image default
Horeca

Horeca servies kopen, waar wil je zeker rekening mee houden?

Wanneer je van plan bent om horeca servies te kopen is het uiteraard van belang om met een groot aantal verschillende factoren rekening te houden. Het spreekt namelijk voor zich dat de eisen voor het kopen van dergelijk servies best een beetje hoger zijn gelegen in vergelijking met het servies dat je wenst te kopen om in je thuiskeuken gebruik van te maken. In het bijzonder voor mensen die bijvoorbeeld nog maar net starten met hun horecazaak geldt echter dat het niet meteen even duidelijk is wat nu exact de meest belangrijke aandachtspunten zijn. Geldt dat ook voor jou? Dan is het zeker en vast aan te raden om de hieronder terug te vinden informatie verder door te nemen.

Kies voor horeca servies dat past bij het interieur van je horecazaak

Je dient er in eerste instantie rekening mee te houden dat elke klant van je horecazaak uiteraard te maken zal krijgen met je servies. Voor een groot deel is het horeca servies waar je gebruik van gaat maken dan ook bepalend voor de uitstraling van je zaak. Omwille van deze reden wordt het sterk aangeraden om te kiezen voor een servies dat aansluit bij het interieur. Hier wordt in eerste instantie veelal niet zoveel aandacht aan besteed, maar toch is het van ongelofelijk groot belang. Beschik je dus met andere woorden over een modern interieur in je horecazaak? Dan zal je bij voorkeur ook willen kiezen voor een vrij modern geïnspireerd servies. Zo trek je de lijn van het interieur mooi door.

Kies bij voorkeur voor niet te zwaar, maar wel krasvrij servies

Eén van de zaken die anders zijn voor horeca servies in vergelijking met het servies bij je thuis is het feit dat deze in een horecazaak vaak aanzienlijk wordt gestapeld. Dat zorgt ervoor dat er rekening moet worden gehouden met verschillende niet onbelangrijke aandachtspunten. In eerste instantie is het een goed idee om je services zo licht mogelijk te houden. Dit zorgt ervoor dat de kelner heel wat extra borden mee kan nemen in één keer zonder dat hij er een pijnlijke arm van krijgt. Omwille van het feit dat het servies doorgaans aanzienlijk wordt gestapeld is het bovendien ook altijd een goed idee om te kiezen voor het kopen van krasvrije borden.

Stapelbaar horeca servies is eigenlijk een absolute must 

De informatie eerder op deze pagina heeft het eigenlijk al een beetje gezegd. Wanneer je van plan bent om horeca servies te kopen moet je altijd rekening houden met de stapelbaarheid van het servies waar je voorkeur naar uitgaat. Enkel en alleen op die manier zal je het gebruiksgemak van het servies zo optimaal mogelijk weten te houden. Dat is in jouw horecazaak toch echt zeer belangrijk.

 

‚Ā£Horeca apparatuur online bestellen bij HorecaRama – HorecaRama

 

Controleer of de borden in de vaatwasmachine kunnen!

Tot slot nog een extra tip! In het merendeel van de gevallen is het zo dat horeca servies wel geschikt is voor de vaatwasmachine. Er zijn echter op de markt nog steeds uitzonderingen terug te vinden. Voordat je overgaat tot het kopen van bepaald servies is het dan ook altijd meer dan de moeite waard om dit even uitgebreid te controleren. Zo zal je met zekerheid kiezen voor een servies dat op vlak van onderhoud aan al je wensen tegemoet weet te komen.