Samen 1
Image default
Internet

Ontdek de mogelijkheden van de provider apps

Ben jij een Ziggo-klant en maak je nog geen gebruik van de Ziggo Go App? Dan mis je heel wat! Met deze handige app kun je namelijk overal en altijd genieten van je favoriete tv-programma’s, films en series. Maar dat is nog niet alles. In deze blog ontdek je wat je allemaal kunt doen met de Ziggo Go App, en hoe je met internet providers vergelijken het goedkoopste abonnement kunt vinden.

Live televisie kijken

Met de Ziggo Go App heb je toegang tot meer dan 80 tv-zenders. Dat betekent dat je overal live televisie kunt kijken, zolang je maar een internetverbinding hebt. Of je nu in de trein zit, op het strand ligt of in de tuin van het mooie weer geniet, je kunt altijd je favoriete programma’s volgen. Bovendien kun je met de Ziggo Go App programma’s tot 7 dagen terugkijken, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

Films en series kijken

Naast live televisie biedt de Ziggo Go App ook een ruime selectie films en series. Van de nieuwste blockbusters tot de beste Nederlandse producties, je vindt het allemaal in de app. Bovendien kun je ook on demand kijken, dus wanneer het jou uitkomt. Met de handige zoekfunctie en overzichtelijke categorieën vind je gemakkelijk wat je zoekt.

Opnames plannen en bekijken

Met de Ziggo Go App kun je op afstand opnames plannen op je mediabox. Handig als je niet thuis bent en toch je favoriete programma wilt opnemen. Daarnaast kun je ook opnames terugkijken in de app. Zo kun je nog eens nagenieten van dat ene mooie doelpunt of die spannende ontknoping.

Kinderslot instellen

Wil je voorkomen dat je kinderen per ongeluk bijvoorbeeld een horrorfilm bekijken? Dan kun je met de Ziggo Go App een kinderslot instellen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen iets zien wat niet voor hun ogen is bestemd.

De app op meerdere apparaten gebruiken

Met de Ziggo Go App kun je op maximaal drie apparaten tegelijkertijd kijken. Zo kan iedereen in het gezin op zijn of haar eigen apparaat genieten van zijn of haar favoriete programma’s. Bovendien kun je de app op vrijwel elk apparaat installeren, van smartphone tot tablet en van laptop tot smart tv.

Het goedkoopste abonnement met Breedbandwinkel

Als je Ziggo-klant wilt worden en ook gebruik wilt maken van de Ziggo Go App, dan is het goed om te weten dat er verschillende abonnementen beschikbaar zijn. Een goede optie is het goedkoopste abonnement met Breedbandwinkel, waarbij je kunt profiteren van flinke kortingen en extra’s. Zo krijg je bijvoorbeeld de eerste 3 maanden korting op je abonnement en ontvang je een gratis wifi-versterker. Bovendien kun je via Breedbandwinkel ook gemakkelijk overstappen van je huidige internetprovider naar Ziggo. Zo ben je in een handomdraai verzekerd van snel en betrouwbaar internet én de Ziggo Go App.