Samen 1
Image default
Mode en Kleding

Een leren aktetas als laptoptas

Als de lederen schoudertas ergens tussen professioneel en casual valt, valt de lederen aktetas stevig in de professionele categorie.

Je vindt de leren aktetas een geweldige keuze voor diegenen die serieus genomen willen worden – perfect voor artsen, advocaten of elke high powered professional (of iemand die er naar op zoek is!).

De leren aktetas is al decennia lang een klassieker en is uitgegroeid tot een geweldige keuze voor een leren laptoptas.

Ooit was het een belangrijk hulpmiddel voor papieren en documenten, maar tegenwoordig hebben veel van de best verkochte leren attaché aktetassen speciale vakken voor niet alleen je laptop, maar ook je tablet, mobiele telefoon en oplaadkabels.

Let ook goed op de afmetingen van een leren attachékoffer – ze zijn niet gemaakt om uit te rekken!

Het gewicht is hier echt belangrijk. In het verleden was het misschien niet zo moeilijk om een zwaardere leren aktetas mee te nemen (je droeg eigenlijk alleen maar papieren en documenten), maar tegenwoordig is dat anders. De meeste leren aktetassen worden alleen met een bovenhandvat gedragen – als je zwaardere apparaten draagt kan dat al snel inspannend worden.

Op zoek naar een echt professionele leren laptoptas? Bekijk dan eens de collectie van Cowboysbag. Dit Amsterdamse merk maakt de mooiste en fijn leren laptoptassen die handig zijn, er fantastisch uitzien en ook nog eens zeer duurzaam zijn. In plaats van verslijten wordt de tas alleen maar mooier in de loop der tijd, wat een geweldige uitvinding of niet?