Samen 1
Image default
Mode en Kleding

Hier moet je op letten als je een sporttas koopt!

Hier moet je op letten als je een sporttas koopt!

De sporttas is zoals alles in de kledingkast is een verlengstuk van je stijl. Nu mensen steeds meer stijlen krijgen en zich zorgen maken over hun uiterlijk en gemak, is het hebben van een andere tas voor elke behoefte behoorlijk trendy. Daarom houden mensen met een actieve levensstijl die een sportschool, sportterrein of speeltuin bezoeken altijd een aparte tas voor dat doel. Ook houden de sporters die elke vorm van sportactie nastreven al hun sportaccessoires en andere spullen veilig in een sporttas. Daarom moet je bij het kiezen van een sporttas heel voorzichtig zijn om de beste beslissing te nemen, wat je kunt doen met de onderstaande tips! 

Materiaal

Een katoenen canvas of een nylon tas is het beste materiaal voor een sporttas, wat ook het geval kan zijn bij een aktetas. Het is betaalbaar, van goede kwaliteit en heeft een relatief lange levensduur. Je kunt ook kiezen voor een leren tas, maar die gaat na verloop van tijd stinken. Katoenen en canvas tassen kunnen vaak gewassen worden. Ze zijn duurzaam en verkrijgbaar in talloze kleuren. Ze zijn ook bestand tegen ruwe behandeling en plaatsing op oneffen plaatsen. Zelfs als ze vies worden, kunnen ze gemakkelijk worden gewassen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de schade aan de stof. Omdat canvas of nylon een flexibele stof is, kunnen ze op elke plaats worden geperst en aangepast. De meeste promotionele sporttassen hebben alleen de voorkeur in deze stoffen.

Ruimte

Opbergruimte is het belangrijkste kenmerk waar je op moet letten bij het kiezen van een promotionele sporttas. De aanpak groter is beter is hier totaal verkeerd. Je krijgt uiteindelijk een vormeloze tas vol met je bezwete kleren. Je moet duidelijk zijn wat je allemaal in de tas moet meenemen en de juiste ruimte in de tas zoeken. Onthoud dat het niet je reistas is, dus je hoeft geen grote te kopen waar veel van je kleding in past. Een goede sporttas moet voldoende ruimte hebben om je bidon, sportschoenen en een extra paar kleding mee te nemen. Dit maakt het gemakkelijker voor je om de tas te dragen en indien nodig gemakkelijk te lopen. Ook moet de tas het formaat hebben dat in het kluisje past. 

Functionaliteit

Bij het winkelen voor een sporttas is een ander kenmerk om op te letten de functionaliteit. Een tas met een apart vak voor je accessoires is het beste. Zo kun je toiletspullen en boxers, schone en oude kleding gescheiden houden. Je nieuwe paar tracks en tees zullen niet zweterig ruiken als ze gescheiden worden gehouden van de gebruikte kleding. Houd daarnaast ook rekening met het punt dat de tas in de locker past. Een ander ding is op zoek naar een tas waarin je de dingen goed kunt organiseren. Dit is in feite het belangrijkste element. Soms hebben tassen een extra waszak om de natte kleding in te bewaren. Als je een zwemmer of roeier bent, zal dit over het algemeen nuttig zijn.