Samen 1
Image default
Mode en Kleding

Welke lingerie moet je onder je kleding dragen?

Doorgaans wordt lingerie gezien als iets wat los van kleding gedragen wordt. Dat is niet altijd even handig. Lingerie moet namelijk wel passen bij de kleding die je draagt. Er is namelijk niets vervelender dan wanneer je kleding er niet mooi uitziet omdat je de verkeerde lingerie eronder aan hebt. Heb je bijvoorbeeld een strak shirt aan, dan wil je er geen kanten bh onder dragen. Dan zie je de stiksels zitten, wat de hele look verpest. Hetzelfde geldt voor een strakke broek met de verkeerde onderbroek waardoor je randjes ziet.

 

Ondergoed onder sportkleding

Het is logisch dat je niet je meest sexy setje draagt tijdens het sporten. Dat zit namelijk niet lekker. Wat wel belangrijk is, is dat wat je draagt functioneel is voor wat je van plan bent te gaan doen. Zo zul je bijvoorbeeld nooit sportzwemmers in een triangel bikini zien wedstrijdzwemmen. Hetzelfde geldt voor jou als je gaat fitnessen. Een normale onderbroek is prima, maar een sport-bh is wel zo verstandig. De kleuren daarvan maken niet veel uit.

 

Rode lingerie onder rode kleding

Waar kleur wel een rol speelt is wanneer je kleurrijke kleding draagt. Ben je van plan om een rood shirt te dragen, dan kun je daar prima rode lingerie onder dragen. Het is dan juist geen slim idee om bijvoorbeeld groene lingerie te dragen. Rode lingerie wordt echter vooral gedragen in de gezelligere sferen om het netjes te benoemen. Bewaar rode lingerie voor de dagen waarop je een zelfvertrouwen boost kunt gebruiken.

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/rode-lingerie/