Samen 1
Image default
Verbouwen

Verhuizen in de wintermaanden doe je zo!

 

We zien de regenbuien alweer vallen en de temperaturen kelderen langzaam naar beneden. Heb je een verhuizing in de wintermaanden gepland staan? Wel zo fijn als al je spullen zorgvuldig verpakt, vervoerd en naar de nieuwe locatie gebracht kunnen worden, zonder dat het je een week sjouwen kost. Bij veel verhuizingen is er ook nog eens een tussentijd waar de oude locatie al leeg moet zijn maar de spullen nog niet naar de nieuwe locatie kunnen. Neem eens contact op met Van Gastel Verhuizingen. Het verhuisbedrijf in Bergen op zoom weet met de jarenlange ervaring voor elk vraagstuk de beste verhuis of opslag oplossing.

Van inboedel tot zakelijk interieur opslag

Van Gastel Verhuizingen is een betrouwbare verhuizer met jarenlange ervaring. Welke verhuisvraag er ook speelt, het team met erkende verhuizers kijkt nergens meer gek van op. Het is voor de verhuizers een dagelijkse bezigheid om inboedels in te pakken, huizen helemaal vrij te maken voor de oplevering en zelfs de spullen voor de verhuizing tussentijds op te kunnen slaan in een beveiligde opslag. De opslagmogelijkheden zijn er voor opslag in Bergen op Zoom. Gaat de verhuizing meer naar het oosten dan is er de mogelijkheid voor een opslag in Roosendaal. Wilt u nog verder naar het oosten dan is de opslag in Etten-Leurde beste optie.

Kies voor erkende verhuizers bij Van Gastel Verhuizingen

Later als ik groot ben wil ik ook zo groot en sterk worden, vertelde één van de kinderen van een van onze klanten. Voor u zijn we een kwalitatieve gesprekspartner als het gaat om al uw verhuis en opslag vraagstukken en voor alle anderen zijn we hartstikke vriendelijk, alles voor de lach tijdens een verhuizing! Het team is vakkundig en klant gericht, denkt mee en concreet in oplossingen. Naast de sjouwers dus ook klantgericht en klantvriendelijk. Wel zo prettig tijdens de verhuizing!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/