Samen 1
Verbouwen

Hoe egaliseer je een vloeibare vloer?

Het is bekend dat de vloeibare vloeregalisatiemiddel een zeer dunne, waterige vorm van het cement is die wordt gebruikt om de scheuren, dips, gaten en ook ongelijke oppervlakken op de onderlaag op te vullen voordat u de vloermaterialen gaat leggen. Dit is goed om zowel het gescheurde cement als de naden tussen de multiplex onderlaag op te lappen, in de voorbereiding voor steen, klei of vinyltegels.

Omdat de vloeistof zijn eigen niveau kan vinden, kan de egaliseerder zichzelf op natuurlijke wijze egaliseren als hij wordt gegoten, waardoor lage plekken worden opgevuld. Het komt met een zeer snelle eerste droogtijd die van 10 tot 15 minuten is, zodat het essentieel is om de kleine delen in één keer te doen. Natuurlijk moet je eerst de vloerbedekking laten verwijderen of zelf doen voordat er gegaliseerd kan worden. Op dit moment zal dit artikel enkele tips geven voor het gebruik van vloeibare vloeregalisatie. Kijk maar eens.

Maak de vloer droog en schoon voordat uw begint

Het eerste wat u moet doen is de vloer droog en schoon krijgen. U moet er overheen komen met behulp van de stofzuiger om er zeker van te zijn dat al het losse stof en puin van het oppervlak wordt afgezogen.

Meng het egalisatiemiddel

Het tweede ding is om de vloer egalisatiemiddel te mengen in de emmer met water in de verhouding die wordt aanbevolen op de verpakking. Meestal moet de egaliseerder eindigen met de zeer dunne, soepachtige consistentie, bijna maar niet helemaal vloeibaar.

Begin tijdens het igeten in de hoek

Het derde ding is om de egaliseerder over de vloer te gieten die begint in een verre hoek van de deuropening en werkt vanaf uw weg naar buiten. U kunt de gebieden van ongeveer drie bij drie meter per keer doen. Daarna moet je de levelers met behulp van een troffel in de scheuren van de dalen leiden terwijl je het giet. Vervolgens moet je er een 2 bij 4 overheen schrapen om het glad te krijgen en te egaliseren met de omliggende vloer.

Laat het een nachtje rusten

Het vierde ding is om het hele deel of de vloer in secties te doen. Daarna moet je het een nachtje laten liggen.

Vergeet niet als laatste te schuren

Tot slot moet u het vloeroppervlak licht schuren met behulp van een trilschuurmachine en 100-korrelig schuurpapier. Vervolgens moet u het stof opzuigen.

Als u meer wilt weten over vloeistofnivellering, kunt u proberen te kijken naar de recensie over vloeistofniveausensor die u zal helpen om te weten te komen over een aantal apparatuur voor vloeistofnivellering die vloeistofniveau-indicator bevatten. U zult dus ook begrijpen hoe u de apparatuur kunt gebruiken.

 

https://www.goedkoopegaliseren.nl/