Samen 1
Image default
Vervoer en transport

Aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport is een lastige klus. Het invullen van de juiste documenten neemt vaak veel tijd in beslag. Zeker wanneer u nog geen eerdere ervaringen heeft met het aanvragen van ontheffingen. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport? De transportspecialisten van Exceptioneel Transport Europa (E.T.E) B.V. helpen u graag bij het regelen van uw ontheffingen en het gereedmaken van de benodigde documenten voor uw voertuig. Zo bent u er zeker van dat uw transport goed is geregeld!

Hoe kunnen de transportspecialisten mij helpen bij het regelen van mijn exceptioneel transport?

Gaat u of uw chauffeur binnenkort de weg op met een voertuig dat niet voldoet aan de wetgeving voor vervoer? Dan is het nodig om een ontheffing aan te vragen. Omdat de wetgeving voor uitzonderlijk transport binnen de verschillende landen van Europa verschilt, bent u vaak lang bezig met het uitzoekwerk. Met het inschakelen van de transportspecialisten van Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. kunt u veel tijd besparen. Zij hebben alle kennis in huis om u te adviseren over de mogelijkheden van uw uitzonderlijk transport. Daardoor bent u er ook meteen zeker van dat uw exceptioneel transport uitvoerbaar is. Na uw aanvraag gaan de transportspecialisten aan de slag om alle documenten voor u in orde te maken. Naast het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport, kan E.T.E. u ook helpen bij transportbegeleiding. Dit kan nodig zijn bij transport dat buitengewoon groot is. Tijdens het transport zal er begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Ook voor advies over uw routes kunt u bij deze partij terecht. Zij vertellen u graag over wegwerkzaamheden en wegafsluitingen die u beter kunt vermijden. Hierdoor kunt u goed voorbereid de weg op.

Neem contact op voor het regelen van uw transport

Bij E.T.E. bent u verzekerd van een goed advies over het aanvragen van ontheffingen van uw exceptioneel transport. Door de transportspecialisten in te schakelen bespaart u veel tijd en geld. Neem vrijblijvend contact met hen op zodat zij u meer kunnen vertellen.

https://www.ete.nl/