Samen 1
Image default
Winkelen

Schaf snel je step aan met het voorjaar in aantocht

Je ziet hem steeds vaker in het straatbeeld en in veel verschijningsvormen verschijnen. De step. Voorheen was de step alleen eenvoudig kinderspeelgoed. Inmiddels is de step ook onder volwassenen enorm populair. Dat is niet voor niets. Een step anno 2021 is enorm veelzijdig! Er zijn ook heel veel verschillende soorten steps die je kunt kopen via Stepsonline.

Lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht

Steppen is een leuke sport en een goede aanvulling en zelfs vervanging van fietsen en hardlopen. Met steppen verbetert je conditie aanmerkelijk en verbrandt je ook nog overtollig vet. Wel moet je om te steppen balans hebben. Dit kun je gelukkig goed trainen. Wissel daarom regelmatig van standbeen.
Behalve het aanschaffen van een step, bijvoorbeeld via Stepsonline, hoef je niet meer in een dure sportoutfit te investeren of ben je gebonden aan tijd en dag. Je kunt bij wijze van spreken van de bank opstaan, je step pakken en beginnen. Makkelijk, laagdrempelig en goed voor je gezondheid.

Voor de gevorderde stepper

Houd jij wel van een beetje avontuur en ben je al een wat gevorderde stepper? Dan is de cross step een ideale step voor jou. Een cross step is wat steviger gebouwd dan andere steps, waardoor je je hiermee snel over wat ruiger terrein kunt bewegen.

Compact en altijd bij de hand

Ben je met de auto en er ligt een step in de kofferbak? Dan kun je je auto prima op enige afstand van je doel parkeren. Dat scheelt je waarschijnlijk dure parkeerkosten en tijd, die je anders kwijt bent met het zoeken van een parkeerplaats. Een van onze vouwsteps kun je vast achterin je kofferbak kwijt. Wedden dat je vouwstep altijd van pas komt?

Stuntsteps

Het is echt genieten wanneer je de jeugd op straat of op het schoolplein allerlei gave stunts op de step ziet uitvoeren. Er zijn zelfs speciale stuntparken. Een stuntstep is erg geschikt om cadeau te geven. Stepsonline biedt geweldige stuntsteps van het merk JD Bug aan. Ze zijn licht, dus makkelijk te hanteren en nemen weinig plaats in beslag.

Samen met je hond

Wist je dat je ook prima samen met je hond kunt steppen? Bij Stepsonline hebben we twee hele fijne modellen in het assortiment opgenomen, waarmee jij en je trouwe viervoeter prima uit de voeten kunnen.

Momenteel populair met een knipoog naar vroeger

De alleskunner onder de steps is momenteel de Kickbike City G4. Qua uiterlijk heeft deze step veel overeenkomsten met een van de eerste fietsen, de Hoge Bi, die een zeer groot voorwiel en een klein achterwiel had. Er zit zelfs een handige mand voorop. Met de Kickbike City G4 step je makkelijk over zowel verharde als onverharde paden.

Wat is een geschikte step?

Er zijn enorm veel steps in diverse uitvoeringen voor zowel kids als volwassenen. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek ons veelzijdige aanbod!
Bestel vandaag nog jouw favoriete step, het voorjaar nadert sneller dan je denkt!
Wij staan natuurlijk altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je persoonlijk te adviseren. En mocht je met jouw aankoop toch niet helemaal tevreden zijn dan krijgt je je geld gewoon terug.

https://www.stepsonline.nl/