Samen 1
Image default
Winkelen

Soorten LED-panelen

LEDpanelen zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen (of combinaties van materialen) en zijn gemaakt in verschillende vormen. Er zijn verschillende soorten LED panelen. Deze omvatten direct, indirect en zelf-emitterend. Directe paneellampen zijn het minst efficiënt, maar produceren licht van de hoogste kwaliteit. Ze worden geïnstalleerd in verzonken blikken, rails of opgehangen aan plafonds. Indirect combineert lensing met twee of meer lichten op een gemeenschappelijke optische as. Dit is om indirect licht op muren en plafonds te projecteren. Om een ​​gelijkmatige lichtspreiding te produceren die geschikt is voor algemene verlichting. Zelf emitterende panelen gebruiken een direct-indirecte hybride benadering. Laten we eens kijken naar enkele andere soorten LED-panelen.

Opbouw LED-panelen

De nieuwe technologie van op het oppervlak gemonteerde LED-panelen zoals LEDpanelen 60×60 heeft de manier waarop we normaal werken en creëren verstoord. De energiezuinigheid, de lange levensduur en het installatiegemak maken ze populair als vervanging voor traditionele lichtbronnen. Opbouw LED-panelen zijn de perfecte aanvulling op elke commerciële of residentiële omgeving. Er zijn veel redenen waarom ze een geweldige optie zijn als het gaat om het verlichten van elke kamer, ongeacht de grootte. Ze kunnen aan de muur, het plafond of in het plafond vlak worden geïnstalleerd. Ze zijn geschikt voor alle soorten gebouwen, zoals kantoren, winkels, hotels en restaurants. Elk LED-paneel is voorzien van een aluminium frame, wat de opbouw LED-panelen bijzonder robuust en slijtvast maakt.

Hybride LED-panelen

Een Hybrid LED paneel is een combinatie van een pixel en een chip, met daarin twee of meer kleuren. De individuele chips zijn aan de bovenzijde van het scherm toegevoegd om een ​​hoge helderheid en een beter kleurengamma te creëren, terwijl dezelfde resolutie behouden blijft. “Hybride” betekent dat u deze geweldige combinatie voor een geweldige prijs krijgt, zonder concessies te doen aan kwaliteit of grootte. Modulaire displays zijn ook zeer eenvoudig en snel op grote schaal in te zetten. Ze zijn lichter dan traditionele LCD-panelen, waardoor hybride LED-displays een ideale keuze zijn voor installatie doeleinden. Of u nu op zoek bent naar drive-in bewegwijzering die helder en gemakkelijk te lezen is, borden voor digitale billboards, op maat gemaakte architecturale verlichtingssystemen of iets daartussenin, hybride LED-panelen hebben de kracht en veelzijdigheid die u nodig hebt om uw visie te realiseren.