Samen 1
Image default
Woningen

Zes voordelen van een verhuurmakelaar in Amsterdam

Indien u een onderneming heeft waar buitenlandse werknemers werkzaam zijn, komt u hen tegemoet door huisvesting voor hen te regelen. Zo hebben zij onderdak in de buurt van hun werkplek, wat hun werk- en leefomstandigheden vergroot. Zeker in een grote stad als Amsterdam kan deze zoektocht lastig zijn. Om deze zoektocht u gemakkelijker te maken, doet u er goed aan een verhuurmakelaar in Amsterdam in te schakelen. Haagen & Partners B.V. is een prettige verhuurmakelaar die u helpt met de zoektocht en regeling van verhuurwoningen voor expats in Amsterdam. In dit artikel worden zes voordelen toegelicht van het inhuren van deze verhuurmakelaar.

Ontdek de voordelen van deze verhuurmakelaar

Waarom moet u een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm nemen voor het vinden van huisvesting voor uw buitenlandse werknemers?

  • Een uitgebreid portfolio: Naast dat deze voor expats gespecialiseerde verhuurmakelaar in Amsterdam een uitgebreid portfolio heeft met geschikte woningen, heeft deze verhuurmakelaar toegang tot woningen die niet in de openbare verhuur vermeld staan. Hierdoor is uw zoektocht niet alleen sneller en eenvoudiger, maar heeft u ook meer kans de perfecte woning te vinden voor uw werknemer.
  • Ervaring in de huurmarkt: Als groot internationaal bedrijf heeft u waarschijnlijk in meer steden dan alleen Amsterdam uw werknemers zitten. Het is daarom onmogelijk om van elke stad en plaats alle ins en outs te kennen. Welke buurten en wijken zijn geschikt? Wat zijn eerlijke huurprijzen? Hoe weet ik of een appartement geschikt is voor mijn werknemer? Een verhuurmakelaar in Amsterdam, zoals Haagen & Partners B.V., heeft deze kennis uiteraard wel en kan u adviseren.
  • Onderhandelingen: Omdat verhuurmakelaars in Amsterdam de markt zo goed kennen staan ze ook sterk in hun schoenen wanneer er onderhandeld wordt over de huurprijs, het contract en de huisregels. Dit is dan ook een belangrijke taak voor de verhuurmakelaar die u zeker veel zal ontzorgen.
  • Kennis van de wet: In Amsterdam kunt u praktisch struikelen over de illegaal aangeboden huurhuizen. Bij deze verhuurmakelaar weet u zeker dat de aangeboden huisvesting legaal op de markt is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld brandveiligheid of rechten waar uw werknemer als huurder recht op heeft.
  • Ondersteuning in de Nederlandse taal: Voor uw buitenlandse werknemer kan het een fikse uitdaging zijn een contract in juridische taal in het Nederlands door te nemen. Deze verhuurmakelaar helpt u en uw werknemer met vertalingen en kan als aanspreekpunt fungeren voor alle communicatie in het Nederlands met de verhuurder.
  • Inboedel controle: Het is lastig om op afstand te controleren of een huis wel voldoet aan de beschrijving. Deze verhuurmakelaar in Amsterdam voert deze controle voor u uit. Is alles wel aanwezig zoals op papier gezegd wordt? Is het huis inderdaad in goede staat? Wat mist er nog in de woning voordat deze ingetrokken kan worden?

Neem contact op met dit bedrijf

Bent u benieuwd wat Haagen & Partners B.V. voor u en uw buitenlandse werknemers kan betekenen? Neem dan contact op met deze specialisten. Op de website van de verhuurmakelaar vindt u tevens een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Laat u ontzorgen en schakel de hulp in van deze experts bij uw zoektocht.

https://haagen-partners.nl/