Samen 1
Image default
Woningen

Dit verzorgingshuis in Groningen laat u zich volledig thuis voelen

Wanneer u op zoek bent naar een verzorgingshuis in Groningen waar comfort centraal staat, is er geen betere locatie dan De Leyhoeve. In een verzorgingshuis zijn er uiteraard meer belangrijke zaken dan alleen zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan goed eten en drinken, sfeervolle appartementen, persoonlijk contact en de mogelijkheid om altijd familie en vrienden op bezoek te laten komen. Dit verzorgingshuis in Groningen weet als geen ander dat de kwaliteit van leven voor zorgbehoevenden voorop moet blijven staan. Hier vindt u dan ook luxe en praktisch ingerichte zorgsuites voor personen boven de 55 jaar en een uitgebreide brasserie waar u heerlijk kunt genieten, alsook vele andere voorzieningen om iedere dag op een plezierige en gezonde manier door te brengen.

Persoonlijke zorg staat voorop

Heeft u samen met uw partner een verzorgingshuis in Groningen nodig waar u met z’n tweeën perfect samen kunt blijven wonen? Ook hiervoor is De Leyhoeve uitermate geschikt. Terwijl u als echtpaar samen blijft wonen, krijgt u ieder persoonlijk de zorg die u nodig heeft. Persoonlijke zorgverlening op maat staat dan ook in dit verzorgingshuis in Groningen volledig centraal. Met andere woorden: een omgeving die u thuis gewend bent, maar dan met de ideale begeleiding die u nodig heeft om de kwaliteit van leven hoog te houden. Ga samen heerlijk eten in de luxe brasserie, maak een wandeling door de mooie buurt, sport in de fitnessruimte of pak een leuke film in de nabijgelegen bioscoop; bij De Leyhoeve in Groningen voelt u zich helemaal op uw gemak!

Bezoek ook hun luxe brasserie in Groningen

De brasserie van dit verzorgingshuis in Groningen is de ideale plek om, eventueel samen met uw partner of met uw visite, een heerlijk hapje en drankje te nuttigen. Hier worden niet zomaar de standaard gerechten geserveerd, maar staat juist optimaal genieten op culinair gebied voorop. Een heerlijke lunch of een uitgebreid diner, het is hier allemaal mogelijk! Kijk op de website en ontdek hoe u met deze brasserie in Groningen uw verblijf of bezoek nóg comfortabeler maakt.