Samen 1
Image default
Woningen

Hoe je jouw huis af kunt stylen met de mooiste binnendeuren

Als je een nieuw huis koopt komt er natuurlijk in een keer zoveel tegelijk op je af dat je waarschijnlijk niet als eerste zult nadenken over binnendeuren. Toch is het slim om al in het begin van het proces waarin je gaat nadenken over de inrichting van je nieuwe huis de keuze van deuren mee te nemen.

Je wilt natuurlijk dat jouw huis uiteindelijk een mooi geheel gaat vormen waarbij verschillende stijlen kunnen samenkomen en daar horen vanzelfsprekend ook mooie stijlvolle binnendeuren bij.

Het opmeten van jouw deuren

Misschien wel het allerbelangrijkst bij het aanschaffen van nieuwe binnendeuren is de keuze voor het juiste formaat. Zorg ervoor dat je er zeker van bent dat je de huidige deur goed hebt opgemeten om te voorkomen dat je straks van een koude kermis thuis komt doordat je een veel te grote of te kleine deur hebt gekocht.

Het is belangrijk om eerst te achterhalen of je te maken hebt met een stompe of opdekdeur, beide type deuren hebben namelijk een iets afwijkende wijze van opmeten.

Zo meet je een stompe binnendeur op

Je meet simpelweg de hoogte en breedte van de huidige binnendeur om de juiste afmetingen te achterhalen. Meer info, klik hier.

Zo meet je een opdek binnendeur op

Bij een opdekdeur werkt het iets anders. Bij het meten van de breedte tel je de opdekrand niet mee. Als je de hoogte van de deur opmeet neem je deze opdekrand juist wel mee.

Een speels effect met groeven

Om jouw deuren een uitgesproken look te geven kun je kiezen voor groeven. Aan jou natuurlijk de keus of je gaat voor slechts een paar lijnen of een geheel patroon. Een ding is zeker jouw deuren zullen echte eyecatchers zijn.

https://www.deurenshop.com