Samen 1
Image default
Woningen

Hoe wordt een Cinewall gemaakt?

Heb je wel eens gehoord van een tv in de muur, oftewel in cinewall? Het is een ontzettend gave en nieuwe muur voor in je woning. Het is een muur die je in de tv kunt laten plaatsen. Het mooie hiervan is dat het op maat gemaakt kan worden. Je weet hierdoor altijd zeker dat jouw tv of jouw haard ook in de muur geplaatst kan worden door een uniek design. Het is dus zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Steeds meer mensen willen dit namelijk laten plaatsen omdat het er zo mooi uit ziet! Wij vertellen je precies hoe een cinewall wordt gemaakt!

Stap 1: Maten

Voordat een cinewall gemaakt kan worden, is het natuurlijk nodig om te weten wat de afmetingen zijn. Dit is dus een van de eerste stappen. Het is noodzakelijk dat dit exact gebeurt zodat je precies kan zien wat er op welke plek geplaatst moeten worden. Het is namelijk erg nauwkeurig werk. 

Stap 2: Design

Het leuke van een cinewall is dat je zelf een op maat gemaakt design kan kiezen/maken. Natuurlijk wordt je hierin geadviseerd maar er is altijd meer dan genoeg ruimte voor eigen inbreng. Je weet dus zeker dat het iets unieks is dat je in je woning hebt!

Stap 3: Plaatsen

Wanneer het design helemaal af is, moeten er natuurlijk wat voorbereidende werkzaamheden gedaan worden. Vervolgens zal er iemand langs komen om de cinewall te plaatsen en alles netjes af te werken. Vervolgens kun je genieten van je eigen luxe thuisbioscoop waar al je vrienden jaloers op zullen zijn!

Het is dus erg mooi om een cinewall te laten plaatsen in je woning. Wanneer je opzoek bent naar iets uniek waar je je eigen creativiteit in kwijt kan, is een cinewall de perfecte keuze! Kijk bijvoorbeeld eens op de website van CinewallDeluxe!